2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک سوختگی پوشک نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دکترتریامسینولون ان ان داد گفت خییییلی کم اندازه عدس بزن روزی یه بار حداکثر 5روز منکه اب رو اتیشه براش با یه بار زدن خوب میشع

💥 خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس بی پناهم....          لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

اکسیددوزنگ تریامسینولون دوان وکوتریمازول این سه تا رو ترکیبی مخلوط کنید بزنیدخیلی اثرگذار خیلی هم زو ...

ممنون گلم مثل خانوم دکترا نسخه دادی، مرسی عزیزم  

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)

حتی بعدازهربار جیش بایدحتما بشوری،حتما خیلیا برای راحتیشون بچه رانمیشورن،یه پمادیه پوشک و تمام،اصلا نکن،بشورش وخشکش کن،هرسه چهارساعت عوضش کن، بعداز پیپی اصلا نذاربمونه بلافاصله بشورش،فعلاهم کالاندولابرن،تجربه چندسال پرستاریو گفتم،بچت حساسه مبادا نشوریش،تاپوشک داره روال باید شستن مکررباشه

سراسر زندگی من معجزه بود 

کالاندولا تا زمانی خیلی خوبه که التهاب جزیی باشه،اگه بحدیه که سوختگی و قرمزیش زیاده ،ترکیب دو پماد کلوتریمازول و بتامتازون ،روزی دوبار ،و پس از تعویض هر بارپوشک پماد ان اان همون تریا مسیون.این روش زود جواب میده .پزشک متخصص کودکان بهم دستورش داد

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
روغن نباتی برا سوختگی خوبه اما برا محل پوشک خوب نیست مخصوصا دختر باعث عفونت میشه

نمیخاد توش بماله که به کمی دستشو چرب کنه بماله روش من دو تا بچه بزرگ کردم بالاخره تجربه دارم😊😊