2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
چقد نتیجه بخشه من از بچگی تا الان دارم میگم خارج خارج خارج هر کاری میکنم تهش میگم باید برم از پسرای ...

رزا جون سلام. خوش اومدی. من با همین قانون جذب رفتم استرالیا و یه مدتی هم زندگی کردم.

عزیزم توهم به گفته خودت تمام این مدت گفتی از پسرای ایرانی بدم میاد و همینم حتما برات نمود پیدا کرده چون در عمل نشون دادی مثلا احتمالا از پسرا کناره گرفتی یا نخواستی به هیچکدوم نزدیک بشی. یعنی برای این باورت تمام مدت در حال عمل بودی. ولی برای خارج رفتنت چیکار کردی؟ مثلا نمره بالا تو آیلتس گرفتی؟ درسات اینقد خوب بوده که بتونی از دانشگاهای خارج، پذیرش یا حتی بورس تحصیلی بگیری؟ درباره تفاوت فرهنگا چیزی می دونی؟ پاسپورتت آماده ست؟ کشوری که میخوای بری رو پیدا کردی؟

قانون جذب این نیست که بگیم فلان چیزو میخوایم و بعد هیچکاری نکنیم و منتظر باشیم یکی بیاد و ما رو به آرزومون برسونه. باید براش کاری انجام بدیم. مقدماتو فراهم کنیم. شما مثلا میگی من خیلی شنا کردنو دوس دارم ولی هیچوقت نشده برم استخر. خوب سوال اینجاست که شما اصلا مایو داری؟ آدرس استخرا رو بلدی؟

وای خدا پس هیچی. پس اون باورایی که نوشتی همش کشک؟ برو باورای قشنگتو بخون. 10 بار بخون. 100 بار بخون ...

چون باورام رو،دارم ومیخوام جذبش کنم خودم باید برد سراغ شوهرم؟من میخوام اونو جذبش،کنم وبفهمه که باید درک میکرد اونم منو

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارس جون واقعا عالی توضیح دادی، بهترینهارو واست ارزودارم   فقط عزیزم اخرش به چه جوابی رسیدی که ...

صباجون اومدم اون سوال و جوابا رو بنویسم برات ولی هرچی به خودم فشار آوردم یادم نیومد که چیا بودن. خیلی عجیبه. انگار واقعا تمام اون احساسای بد ناپدید شدن. حالا دفعه بعد که از این تکنیک استفاده کردم حتما سوال جوابا رو برات ذخیره می کنم. دفعه پیش تو فایل ورد نوشتم و به محض اینکه به پایین صفحه رسیدم انقد احساسم خوب شده بود که دیگه نیازی ندیدم ذخیره کنم و همه از بین رفتن. دفعه بعد واست اسکرین شات میگیرم و میفرستم عزیزم.

خودش هرطورکه قهرکرده اون طورهم باید بیاد حرف بزنه...ماشینو میزنن دیگه تاحالا نشده ماشینی ساخته بشه و ...

اینطور فکر نکن عزیزم ارزشت قطعا بیشتر ازین حرفاست همونطور که خودت گفتی اون بخاطر اینکه احمق فرض شده ناراحته نه ۴سانت اهن.خودتم جای شوهرت بودی قطعا ناراحت میشدی .شما اشتباه کردی نگفتی بهش الانم بهتره بهش بگی چیزی از غرورت کم نمیشه فقط حس اون لحظه تو واسش توضیح بده خودشو جای تو بذاره 

مطمئنم باورت میکنه

اینطور فکر نکن عزیزم ارزشت قطعا بیشتر ازین حرفاست همونطور که خودت گفتی اون بخاطر اینکه احمق فرض شده ...

باش دوست گلم بهش میگم قربونت بشم که وقت گذاشتی برام❤️

[QUOTE=84096995]صباجون اومدم اون سوال و جوابا رو بنویسم برات ولی هرچی به خودم فشار آوردم یادم نیومد که چیا بودن. خیل ...[/QUOTE

ایرادی نداره عزیزم بازم ممنونم.امیدوارم همیشه حال دلت عالیییییییی باشه.  

باش دوست گلم بهش میگم قربونت بشم که وقت گذاشتی برام❤️

آفرین که جسارت داری 

ببین آدم گاهی چیزایی رو دوس نداره ولی واسه شخصیتش پیشرفتش یا زندگیش انجامش میده و در نهایت میبینه یه پله ازون چیزی که بوده جلوتر رفته و خوشحالیش هدیه میشه به خودش 

آفرین که جسارت داری  ببین آدم گاهی چیزایی رو دوس نداره ولی واسه شخصیتش پیشرفتش یا زندگیش انجام ...

تزروز اول هم میخواستم بگم ولی حالا که قهرکرده میترسم اگه بگم فکرکنه تونسته پشیمونم کنه ومن منت کشی میکنم فقط ازهمین میترسم

من مثل خودتم ولی یکم سیاست خرج کن😉 جای تو باشم توضیح میدم ولی آخرشم میگم 

(اگر میخوای قهر باشی باش...فقط دوس داشتم احساسمو بگم‌ و بگم کارم عمدی نبوده شاید درک کنی که بستگی به میزان درکت داره و فکر میکنم ارزشم تو این زندگی بیشتر از یه تیکه آهن باشه .حالا تصمیم با خودته میخوای قهر باشی هم خوددانی.)بعدشم منتظر جواب نمون خودتو با یه کاری سرگرم کن 😂

اینطوری حرف میزنه باهات و میدونه قصدت منت کشی نیست فقط میخواستی حستو بگی ...

من مثل خودتم ولی یکم سیاست خرج کن😉 جای تو باشم توضیح میدم ولی آخرشم میگم  (اگر میخوای قهر باش ...

😔مرسی که بودی امروز وبهم گوش دادی وتنهام نذاشتی واقعا به یکی احتیاج داشتم ...زورمیزنم که بتونم بگم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من مثل خودتم ولی یکم سیاست خرج کن😉 جای تو باشم توضیح میدم ولی آخرشم میگم  (اگر میخوای قهر باش ...

دوستای عزیزم حالا اگه منت کشی کنیم چی میشه؟ منت آدم غریبه یا دشمنمونو که نکشیدیم. منت شریک زندگیمونه که دنیاها برامون ارزش داره. اینکه بگی به درکت بستگی داره یا میخوای قهر باشی باش، اینم خودش یه جور خصمانه حرف زدنه و کاملا غرور ازش پیداست دوستای خوبم. این هیچ شباهتی نداره به اینکه شما واقعا خواستین از دل طرف در بیارین.

این جمله از کتاب «شفای زندگی لوییز هی» رو با خودمون تکرار کنیم که میگه: «محبت کردن به من احساسی نیکو می بخشد و شادمانی درونم را عیان می کند.»

یا این جمله: «من خودم را دوست دارم. از این رو نسبت به همه مردم به شیوه ای مهرآمیز می اندیشم و رفتار می کنم. زیرا می دانم آنچه از من آشکار می شود چندین برابر بیشتر به خودم باز می گردد. هرچه بیشتر محبت می بخشم، محبت بیشتری دارم که ببخشم زیرا این خزانه، بی پایان است.»

این یکی رو هم در همچین مواقعی خوبه همش به یاد داشته باشیم: 

«من اتاق ها را از طیف عشق لبریز می کنم تا هرکس که به آن می آید –ازجمله خودم- این عشق را احساس کند و از آن نیرو بگیرد.»

دوستای عزیزم حالا اگه منت کشی کنیم چی میشه؟ منت آدم غریبه یا دشمنمونو که نکشیدیم. منت شریک زندگیمونه ...

اخه میدونی هربارمنت کشی کردن هم آدم رو لح میکنه طرف فکرمیکنه که ازبیچارگی اومدی منت کشی وچون بدون تلاش به دست میاره تازه تاچندوقت هم باید غرورشو تحمل کنی.منم ازمنت کشی کردن خسته شدم ومیخوام یه بارهمـاون پیش قدم بشه چی میشه مگه منم یه بارفکرکنم عزیزهستم ویکی داره نازمومیکشه

دوستای عزیزم حالا اگه منت کشی کنیم چی میشه؟ منت آدم غریبه یا دشمنمونو که نکشیدیم. منت شریک زندگیمونه ...

نظرت بسیار محترمه و قابل درک ...اینو درنظر بگیریم که اخلاق و روحیات همه مردها مثل هم نیست و قرار نیست دوستمون با شرایطی که پیش اومده حس بدی بگیره .به هرحال شاید شرایط طوری هست که ایشون اینطوری برداشت میکنن از پیشقدم شدن .

باز هرکس صلاح خودشو زندگیشو بهتر میدونه 

اینم بگم ارس جان منم به شدت باعشق و علاقه رفتار کردن موافقم ولی واقعا گاهی این رفتارها آرمانی به نظر میرسه ...یا حداقل من اینطور فکر میکنم 😉ولی بازم خودم جزو اون دسته آدمام که اکثرا سعی میکنم محبت داشته باشم 

نظرت بسیار محترمه و قابل درک ...اینو درنظر بگیریم که اخلاق و روحیات همه مردها مثل هم نیست و قرار نیس ...

اخه همیشه وهمیشه حتی اگه مقصر همسرم باشه من پیش قدم شدم وکلی ایشون نازکردن وپس زدن ومن تااخر منت کشیدم که بلکه اوضاع بد تموم بشه البته همیشه بحث سر چیزای بی ارزش بوده واقعا هم من یه کلمه بی احترامی ویا جواب پس ندادم بازم من رفتم دنبالش واس این دیگه یه دنیا خسته ام ودیگه غرور و نایی نمونده برام😢