2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
بچه ها سلام. صبح همه تون بخیر و پر از خنده های بلند و شادمانه. درباره بازی فراوانی، پیشنهاد من اینه ...

سلام شادی جان آره منم اینو تجربه کردم ک تو گفتی

اینم امتحان کن عالیه برای مواقعی ک دلهره میاد ک تو دلت میگی وای اگه نشد چی؟!!!  بگو اگه فلان خواسته ام عملی بشه چی میشه؟😉 اینم واسه من خوب بوده ک آقای شریفی و الهه جان گفتند... دلهره رو از بین میبره

اگه دلهره شدید باشه مرتب تکرار تکرارررر کن تا دیگه ذهنت ب سمت اضطراب نره.

ممنون ک تجربیاتت رو میای میگی اگه بقیه دوستان هم بیاند بگند از تجربه هاشون، حتی اگه بدونیم اون کار رو،  خیلی موثره و روحیمون بالا میره

مرسی گلم😍

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام شادی جان آره منم اینو تجربه کردم ک تو گفتی اینم امتحان کن عالیه برای مواقعی ک دلهره میاد ک تو ...

مریم جون درسته راست میگی. اینکه بگیم اگه بشه چی میشه این خیلی حس خوبی به آدم میده و واقعا آدمو از این رو به اون رو می کنه. ممنونم از نکته ای که گفتی عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همیشه وهمیشه حتی اگه مقصر همسرم باشه من پیش قدم شدم وکلی ایشون نازکردن وپس زدن ومن تااخر منت کشی ...

ژیلا جون ایشالا که همیشه سربلند باشی. اگه اوضاع اینجوریه که میگی به نظرم توی یه برگه بنویس که دوس داری شوهرت این بار چه جوری باهات برخورد کنه. ننویس دوست دارم دیگه این بار من منتشو نکشم. بنویس دوس دارم بیاد و از دلم در بیاره. دوست دارم همیشه در نهایت احترام و عشق با من رفتار کنه و عزت و شان منو حفظ کنه. همه اینا رو در حالی بنویس که نسبت بهش عشق داری. بخدا اگه با این احساس بنویسی محاله که جواب نده. بعدشم اصلا درباره ش صحبت نکن. صبوری کن. خودش میاد پیشقدم میشه عزیزم. ایشالا که میای همینجا خبر خوبشو میدی فدات شم.

راستی بچه ها من امروز صبح کاری پیش اومد ک سریع اماده شدم اومدم بیرون الانم جوری شد ک باید امشب خونه ...

سلام عزیزم خوبی؟فکر نکنم مهم باشه مهم خرید کردنه.بازم از بقیه دوستان کمک بگیر

اینجور مواقع تو موبایلت یادداشت کن

دوستای گلم فردا آزمون استخدامی دارم برام دعا کنید از اون انرژی های مثبت خوشگلتون برام بفرستید

سلام سحر جان خوبی من دیر پیام دادم

ولی مطمعنم نفر اول میشی تو آزمون

از خدا میخام اونی ک صلاحته رقم بخوره و صلاحش با خواسته دلت یکی باشه😉

حالا تعریف کن چه خبر؟!

ژیلا جون ایشالا که همیشه سربلند باشی. اگه اوضاع اینجوریه که میگی به نظرم توی یه برگه بنویس که دوس دا ...

نوشتم توگوشیم همینارو قبلا

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
ژیلا جون ایشالا که همیشه سربلند باشی. اگه اوضاع اینجوریه که میگی به نظرم توی یه برگه بنویس که دوس دا ...

قربونت بشم که بودی عزیییییییزم❤️

بچه ها من دو سه روز بود که همه ش به خاطر یه سری مسائلی دعا می کردم که مجلس عروسی خواهرزاده م خیلی عالی و گرم بشه یه جوری که در نهایت همه خوشحال و راضی باشن. تا دم رفتن به مجلس اینقد اتفاقای بد افتاد (همون که بهش میگن ظاهر مخالف امور). جوری شد که شوهرم اصلا حالش اینقد بد شد که می خواست نیاد. از اون ورم من دلم می خواست زودتر برم چون خواهرام و مامانم می خواستن دیر برن به دلایلی. ناخوشی شوهرم باعث شد من ساعت 8:40 برم عروسی و مطمئن هم نبودم که همسرم بتونه بیاد چون سر یه مساله ای بینهایت عصبانی هم بود علاوه بر ناخوشی شدید. یعنی اینقد همه چی به هم ریخته شد تا دم عروسی که من دیگه به داد اومده بودم. می گفتم آخه من اینقد از ته دل آروز کردم که این عروسی خوب بشه آخه چرا داره اینجوری میشه؟ جواب دعاهای خیر من اینه؟ 

اما باور کنین که تبدیل شد به بهترین عروسی ای که در عمرم رفته بودم. همسرم یه راه حل شگفت انگیز و باور نکردنی براش پیدا شد و تونست خودشو به عروسی برسونه. من فکر می کردم دیر رفتم عروسی ولی اتفاقا در بهترین لحظه وارد شده بودم و قبلش اصلا خبری نبوده. من بدون اینکه حتی فکرشم بکنم برای اولین بار در عمرم باعث شدم که مجلس گرم بشه و همه پاشن بیان وسط برقصن. بعدم که اون قضیه سرویس طلا و خوشبختی پیش اومد. وقتی عروسی تموم شد و با شوهرم اومدیم خونه فهمیدم که خیلی بهش خوش گذشته و کلی خندیده (اخه گفتم که خیلی عصبانی بود). حتی خواهرزاده م که عروس بود امروز به من گفت که چند نفر تو مجلس اومدن بهش گفتن که چقد لباس خاله ت قشنگه. یعنی همه چیز عالی بود عالی. حتی الان که یه روز از این قضیه گذشته هنوز من از این عروسی خوشحالم و فهمیدم که نباید شک کنیم. اگه از ته دل برای دیگران، خوشبختی و شادکامی آرزو کنیم واقعا هم قسمت اون شخص میشه هم قسمت خودمون.

دوستان چراهرچی سعی میکنم حسه اون چیزی روکه میخوام باورکنم ،گذشته هاوخیلی ازشناخت هام ازاون کس نمیزار ...

خانمی سلاااام...

ببین من نمیدونم مشکلت چیه ولی اینجور ک متوجه شدم از کسی دلخوری و گذشته بدی داشتی.

تنها راه فکر نکردن ب گذشته اینه ک یه بار بشینی تنها و ب گذشته ای ک داشتی فکر کنی و بدیهایی ک از کسی دیدی رو ب یه دید دیگه نگاه کنی(فرض کن خوش بین ترین آدم هستی!) و مرتب سوال بپرسی ک فلانی، فلان کارو کرد این حرفو زد و .... و هرجور شده سعی کن ک یه دلیلی حتی کوچیک بیاری ک شاااید فلان منظورو داشته شاااید اینی ک من فکر میکنم نبوده شاااید من اشتباه فکر میکردم و.... و همینطور ادامه بده و سوال سوال بپرس... تا اینکه متوجه بشی ک این خودت بودی ک فکرای بد راجع ب اون فرد کردی و شاید حتی یک درصد اون فرد مقصر نبوده! اگه یه درصد فقط یک درصد اشتباه کرده باشی اون دنیا چه جوری میخای جواب خدا رو بدی؟؟؟!!! همیشه یک درصد احتمال اینو بزار ک ممکنه طرف از فلان حرفش یا فلان کارش منظوری نداشته. یا مجبور شده فلان کارو بکنه یا یا یا....اینجوری باعث میشه ک مسئولیت کارات رو قبول کنی. یه کاری کن یه جوری سوال بمرس ک مسئولیت کارای گذشته ب دوش خودت باشه.وقتی مسئولیت کارات رو قبول کنی اونوقت رااااحت وبهتر گذشته ات رو میتونی کمرنگ کنی(نمیگم فراموش چون فراموش نمیشه) مسولیت قبول کن ولی سرزنش نکن خودتو.بگو دیگه پیش اومده و تمام شده.هرکسی جای من باشه هر انسانی خطا میکنه.مهم ادامه ندادنه راه خطاست!!! مهم الانه ک باید نهایت استفاده رو ببرم از زمان حالم.باید آیندمو الان هوشیارانه بسازم😊و اینکه خودت رو تو طول روز مشغول کارای مختلف کن(مشغول ک باشی کمتر بیکاری کمتر ذهنت سراغ گذشته میره) شکرگذاری ب درگاه خدا زیاد بکن.سجده شکر،نماز شکر و... از خدا برای اون فرد ک درحقت بدی کرده خوبی بخواه و بگو خدایا ب راه راست هدایتش کن و ذهن منو منحرف کن. خدایا خوشبختش کن چون اونم بنده ای از بندگانته.خدایا میبخشمش ب خاطر تو ب خاطر اینکه روح تو در وجود اون بنده ات هست و بخاطر پاکی اون ذره روحِ تو، اونو میبخشم و از سر تقصیراتش میگذرم. مطمعنم ک منم خطا داشتم و توام ب خاطر این بخشش از سر تقصیرات من میگذری😊 خدایا آدمای خوب رو سرراهم و تو زندگیم قرار بده.خدایا آرامشی از جنس خودت بهم بده. راه درستت رو نشونم دادی ک میخام با قانون الهی تو ک قانون جذب هست زندگیمو عوض کنم.حالا میخام ک بیشتر کمکم کنی و مطمعنم ک مثل همیشه تنهام نمیزاری😉

هرزمان ک ذهنت خواست ب گذشته بره، سریع منحرفش کن یه اعوذبالله من الشیطان الرجیم بگو و یه بسم الله و یه  صلوات. و بعد ب اینده فکر کن ب رویایی ک تو ذهنت داری فکر کن ک رسیدی بهش و بگو وااای چی میشه اگه برسم😄

اصلا نزار ذهنت تو وقایع گذشته بچرخه.بیارش تو حال ببرش تو آینده شیرینت ک درانتظارته

امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت بکنم

من خودم مثل خودت بودم و مدام ذهنم تو گذشته ام بود و افرادی ک بهم بد کرده بودند. الان بخشیدمشون و خودم مسولیت گذشته ام رو به عهده گرفتم و کسی رو مقصر نمیدونم. اگه ب این مرحله برسی نصف بیشتر راه رو رفتی.

با به عهده گرفتن مسئولیت کارات،حس آرامش واقعی  بهت دست میده و دیگه ناراحت بابت گذشته ات نیستی. حداقل اینه ک کمتر ناراحتی یا اگه ناراحت بشی خیلی زودگذره درحد چندثانیه و دوباره ب زمان حال برمیگردی😀

خانمی سلاااام... ببین من نمیدونم مشکلت چیه ولی اینجور ک متوجه شدم از کسی دلخوری و گذشته بدی داشتی. ...

خیلی ممنون سبک ترشدم باحرفاتون دوست گلم

اره سخته ومن شدیدا الان به معجزه نیازدارم. ازدیروزهم نصف کتاب راز ،روخوندم ها ولی سخته یا واس من اث ...

سخته اولش واقعاااا سخته میفهمم چی میگی

بخشیدن آدمایی ک بدیهای خیلی زیادی درحقت کردند و باعث بوجود اومدن گذشته تلخت شدن واقعااا سخته

همه ی ما چنین افرادی تو زندگیهامون بودند ولی اگه بخای زندگیتو عوض کنی اگه بخای ک آرامش داشته باشی اگه بخای ک ب رویاهای شیرینت برسی باید این سختیها رو تحمل کنی ک نهایتش دوهفته  بیشتر طول نمیکشه

خود ب خود میفتی رو غلطک

میدونی چرا؟ چون خدا تلاشت رو میبینه تلاش ذهنت و قلبت رو میبینه ک میخای ببخشیشون میخای گذشته ات رو رها کنی و اینجاست ک دستت رو میگیره و یهو میبینی 

عه..... چقدر راحت بود😉 چقدر سبک شدم

چون: خدا کمکت کرده.

اگه بخای میتونی...

اینو بدون خدا رو نمیشه گول زداااا باید واقعا بخای.اونوقت خدام کمکت میکنه ک راه صدساله رو یه شبه بری😄

سلااام سلاااام سلاااام بچه ها نتونستم پیاماتونو بخونمممم فقط اومدم بگمممم انقددددد خوشحالم ک ا ...

وااای سلام الهه جون

آفرین ب تو 👏👏👏

من میدونستم ک بهترینا برات اتفاق میفته

ادامه بدی ک تو بهترین میشی تو ایران و تو دنیا😉

سخته اولش واقعاااا سخته میفهمم چی میگی بخشیدن آدمایی ک بدیهای خیلی زیادی درحقت کردند و باعث بوجود ا ...

😍😍😍😍😍😍نمیدونم چه جوری ازتون تشکرکنم خیلی امیدوارم کردین وباکمک شما اعتقادم نسبت به قانون جذب بیشترشد...والان کم کم دارم میتونم همه رو ببخشم

ساراجان تمرین ص ۴رونوشتم ببین خوب شده؟فقط نخندین ها🙈

عزیزم جملاتت تو قسمت باورهای مثبت باید فعلش مثبت باشه

باید ذره ای از کلمه ی منفی توش نباشه

نباید آرزوتو بنویسی باید باورت رو بنویسی

مثلا بنویس:

همسرم همیشه منو درک میکنه.زندگی ما سراسر عشق و شادیه و ما بهمدیگه اطمینان کامل داریم از هرجهت.

من خیلی خوشبختم خدایا شکرت.

دیگه بقیه اش لازم نیست چون طولانی باشه خسته میشی

کوتاه و مختصر.تکرار تکرار تکرار....

اخه کاری نمیکنه که اون انیستاروهم چون میدونه من اصلا دوس ندارم ازلح من نصب کرده. واینکه گفتی بهتربو ...

پشت سرش بد نگو عزیزم.انرژی منفیه هااا...

بگو من میدونم ک از کارش پشیمون شده و میاد عذرخواهی چون منو خیلی دوستم داره. همسرم چشم پاکه.

بگو خداجونم ازت میخام همسرم ب راه راست بیاریش و حفظش کنی.خدایا قبول دارم خطا کردم یه باره دیگه بهم فرصت جبران بده مثل همیشه😊

حالا دیگه رها کن خواسته ات رو گفتی و مطمعنی ک خدا در رو ب روی هر بنده ای باز میکنه. برو ب کارات برس ک مطمعنممممم همسرت خودش میاد معذرت خواهی😉 فکرت رو مشغول کارای دیگه بکن.انرژی مثبت و عشق بفرست ب سمت همسرت

لبخند بزن لبخند عالیه....