2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
شیما جونم ما ب عبارتی درخواست از فرشته نمیکنیم ک!!!! تو فرشته رو یه جور پستچی بدون ک داری نامه مینو ...

سلااام عزیزم خوبی؟؟؟ 

اونا رو برا نمونه گذاشتم...

تو ی نوعی شو بنویس ک حال خودتو خوب کنه..

ولی حتمن توی نامت این جمله رو ک در جهت خیر و صلاح همه باشه رو بیار..

ینی خواسته ای ک داری طلب میکنی ی وقت برا کسی ضرر و زیان نداشته باشه...

دیگه بقیشو هرطور دوس دارین بنویسین

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیما جونم ما ب عبارتی درخواست از فرشته نمیکنیم ک!!!! تو فرشته رو یه جور پستچی بدون ک داری نامه مینو ...

مریم جون به نظر من تو اول بشین فک کن ببین عبارت «در جهت خیر و صلاح همگان» برای تو چه معنایی داره. تا به حال برای من خیلی پیش اومده که یه آرزویی کردم و همون آرزو عینا برآورده شده. منم قصدم خوب بوده از اون آرزو ولی به یه شکلی برآورده شده که حداقل خودمو به زحمت انداخته حالا دیگران هیچی. دلیلشم این بوده که من روش آرزو کردن رو بلد نبودم. از اون موقع به بعد دیگه خیلی احتیاط می کنم تو آرزو کردنم. مثلا میگم در بهترین شرایط مالی، روحی، احساسی، اجتماعی و ... جوری که در نهایت لبخند رو لب همه باشه. اینجوری خیالم راحت میشه که آرزوم واقعا با برآورده شدنش شادی برام میاره. این چیزایی که من می نویسم معادل همین عبارت «در جهت خیر و صلاح همگانه». این جمله ساده تره و بهتره. منم از این به بعد از همین استفاده می کنم. حالا تو عبارت خودتو کشف کن. ببین چی برای تو بهتره.

سلاااام دوست جونای خووووووبم واااااای ک چقدددد دلتنگتونم 😍😍😍😍 ینی این کارای من کِی تموم میشه عاخ ...

ساراجون همینم که میای یه جمله برامون می نویسی و میری برای من که غنیمته. دستت درد نکنه

سلام  به همه‌مهربونهای عزیز منم دارم به  فرشته ها نامه

مینویسم  همتون دوست دارم و خیلی خوشحالم که با این تاپیک و شما مهربون  ها آشنا شدم  دستتون از دور میبوسم  مرسی که هستید 😙😙😙

سلام به روی ماه همتون دوستای عزیزم حالتون خوبه جیگرا الهی همیشه حالتون و حس حالتون عالی باشه و همش بخندین صبح زیباتون بخیر دوستای من دیشب از ته دل از خدا شکرگزاری کردم بابت دوستای خوبی ک نصیبم کرده خیلی دوستتون دارم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلام  به همه‌مهربونهای عزیز منم دارم به  فرشته ها نامه مینویسم  همتون دوست دارم و خی ...

آهو جان چقد مهربونی. منم خیلی دوستت دارم. ممنون که با مایی. چقدر فروتنانه نوشتی. ممنونم ازت

سلاااام دوست جونای خووووووبم واااااای ک چقدددد دلتنگتونم 😍😍😍😍 ینی این کارای من کِی تموم میشه عاخ ...

سلام جیگر طلا  خسته نباشی دوست خوشگل من داری کم کم به روزای عالی زندگیت نزدیک میشی الان شاید سخت باشه ولی بعدش چنان انرژی بگیری چنان حس و حالت خوب و خوش میشه ک جبران همه این سختی ها میشه و منتظر اون روزام ک بیای برامون تعریف کنی   دل ماهم برات خیلی تنگ شده دوس داشتم منم مشهد بود میدیدمت میومدم نمایشگاه   اصن دوس داشتم هممون هر روز حضوری کلاس برگزار میکردیم  خلاصه که کلی دعا خیر پشتته عزیزم دوست عزیزم موفق باشی 

میدونم چی میگی منم دقیقا همینجوری ک میگی قبول دارم ک فقط واسطه قرار بدیم ک نامه رو برسون  ولی تو اینترنت ک یه سرچی کردم بعضیا فک میکردن خواستشون فقط فرشته براورده میکنه و کلا از یاد خدا غافل شده بودن ولی درستش همینه درسته عزیزم ممنون گفتی

مریم جونم نامه رو هرجوری ک حست خوب فک کنم باید بنویسی الهه جون مثال زد ک یکم طریق نوشتن یادمون بده یکم بیشتر اشنا شیم ولی خیرو صلاح نوشتن ب نظرم خیلی مهمه من کلا تو ارزوهامم میگم ک اگ خیر و صلاحم هست براورده شه  

🔸 شاید در بهشت بشناسمت! این جمله سرفصل یک داستان بسیار زیبا و پندآموز است که در یک برنامه‌ی تلو ...

خیلی زیبا بود احساساتی شدم دقیقا حس خوبی ک تو کمک ب دیگران هست وصف نشدنی  

بچه ها من یه چیز جدید یاد گرفتم ک مطمئنم خیلی با یادگیریش میتونه تو زندگیم تاثیر بزاره  من دیشب داشتم یه کتابی میخوندم نویسندش گفته بود که ذهن انچه را ک گفته میشه میشنوه یعنی اگه شما ب  طور ذهنی به خودتون بگید فلان کارو نکن یا ازین کار دست بردار دقیقا کاری رو میکنید ک سعی دارید ازش بپرهیزید بعد یه مثال زد ک ثابت شه گفت لطفا یک لیوان بستنی سکلاتی ک اب از لب و لوچه ادم راه میندازه رو در ذهن خودت تجسم نکن  یا ذهنت رو ببند ک کیک خامه ای پر از گیلاس رو تجسم نکنی میبینید نمیتونیم اینکارو انجام بدیم با گفتنش یاخوندنش کامل تو ذهنمون تجسم میشه ذهن روی انچه ک مجسم میشه متمرکز میشه  و  بکلماتی مث نکن و نیستم و بس کن اعتنا نمیکنه و ب همین دلیل ک قهرمانا انچه ک میخان مجسم میکنن من تو لیست باورام نوشته بودم ک من هیچ وقت عصبانی نمیشم یا هیچ وقت تند نمیشم و از کوره در نمیرم در صورتی ک الان فهمیدم نوشتن این باورم اشتباه بود و باید فقط بنویسم من خوش اخلاقم و تو  انتخاب کلمه دقت کنم مثلا نوشته بودم من نسبت به یه مساله حساس نیستم نباید اصلا کلمه حساس ب کار میبردم چون ذهنم روش متمرکز میشه خلاصه خیلی واس مفید بود مطلبش گفتم باهاتون در جریان بزارم تا شاید کسیمث من استفاده کنه چون نوع نوشتن باورای مثبتم خیلی مهمه با اینک باورم از نظر معنی درست بود اما باید جور دیگ گفت