2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
پس یعنی بهتره من جمله بندی باورم رو تغییر بدمراجع برادرم.... بگم برادرم همیشه و هرلحظه در بهترین حا ...

اره عزیزم تغییر بده اشکالی نداره 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
عزیزم جمله تاکیدی ک نامه نیس هرروز ی چیزی بنویسی!!! تو به وسیله ی اون جمله تاکیدی فقط میخای روزانه ...

تو اگه منو بزنی من درست میشم😂😂😂

ب خدا سارا حالم صبح خوب نبود.حالا تازه فهمیدم وقتایی ک حالم خوب نیست باید بشینم مراقبه کنم و تجسم عالییی.بعدش حسم ک بهتر شد بشینم جمله تاکیدی رو بگم.اینجور ددم حس و حالشخوب میشه.الان خوبم😊

مرسی مرسییی.ببخش ترو خدا.من از همه بیشتر اذیتت میکنم همشم ب خاطر اینه ک ۳تا خواسته خیلییی بزرگ دارم ولی همششش یادم میره ک قدرت خدا از خواسته های من بزرگتره.بیخدی نباید استرس داشته باشم.حالا ک خواستمو گفتم باید بیخیال بشم و ولش کنم تا روز موعود ک خدا برام درنظر گرفته😉

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سارا جان من هم دارم روی خودم کار میکنم ولی حس میکنم خیلی شلوغم فکر میکنم همیشه عقب هستم ... &nb ...

ب خدا من نمیدونم ک چقد خوابت میتونه صحت داشته باشه!

درین مورد نمیتونم کمکی کنم وافعا عذرخواهم...

فقط ی چیزی اینکه میگی وقت کم میاری و ۲۴ ساعت برات کمه! شده ی باور برات...و همیشه همینطوری وقت کم میاری...

ب نظرم این و اصلاح کن 

بگو من در طول روز کلی زمان اضافه میارم تا بتونم به کارهای شخصی و علایقم بپردازم 

سلام ساراجان.من از دو روز پیش این صفحه رو دیدم.و دارم انجام میدم.عکس ندارم که بفرستم از باورهام..

ممنون از این همه وقتی که میذاری.

مؤید و پایدار باشی عزیزم.😘😘😘

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
تو اگه منو بزنی من درست میشم😂😂😂 ب خدا سارا حالم صبح خوب نبود.حالا تازه فهمیدم وقتایی ک حالم خوب ...

اره عزیزم استرس نداشته باش دیگه رهاش کن رهاااااااااا 

تو اعتماد کن به من آقا جون...

رها کن همه چی درست میشه 

ب خدا من نمیدونم ک چقد خوابت میتونه صحت داشته باشه! درین مورد نمیتونم کمکی کنم وافعا عذرخواهم... ف ...

قبلا اینطوری نبودم وقتی سر کار میرفتم خیلی زمان کند بود روزها کند میگذشت ولی الان اینطور شدم .... چشم اصلاحش میکنم ممنون عزیزم لطف کردی

سلام ساراجان.من از دو روز پیش این صفحه رو دیدم.و دارم انجام میدم.عکس ندارم که بفرستم از باورهام.. م ...

ممنونم از لطفت عزیزم ❤️ 

فردا ایشالا عکس بفرس برام ک بری سریع مرحله بعد و زود بهمون برسی 

سارا جووووون من پانزده روزه با همسرم قهرم لعنتی هیچ چیز مثبتی جذب من نمیشه🙁

تمرین هایی ک گذاشتم رو انجام دادی از ص۴؟؟؟