2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147911 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم فک کردم فایده نداره عمل کن... برنامه ریزی کن همه چی خیلی راحت درستمیشه ... اینکارایی ک من گف ...

همین کارو می کنم ساراجون.من همه کار هامو روی کاغذ مینویسم حتی ریزترین هارو و وقتی انجام میدم تیک میزنم و واقعا کیف میکنم از این کار...هر هفته تمیزکاری دارم و هر شب کارهایی که گفتی رو انجام میدم ولی خوب الان واسه رسیدن به چیزهایی که میخوام یه سری کارهایی به برنامه ام اضافه شده و خوب همین باعث میشه یکم وقتم کم بشه ولی خوب تلاشم رو میکنم که به بهترین نحو کارهامو انجام بدم

از الان اون روزی رو میبینم که به خواسته هام رسیدم و اینجا دارم براتون تعریف میکنم....  

سارا جون من تو باورهام خواسته نداشتم که بگم فلان اتفاق میفته باورهامو فقط درمورد چیزای ذهنی خودم نوش ...

برای منم همینجوری شد. روز اول نگرانی هامو نوشتم که خیلیم بود. از روز بعد دیگه نتونستم این کارو بکنم. دیگه نگرانی ای نداشتم. علاوه بر اینکه به خودم میگم، تاثیر نوشتن رو نباید نادیده گرفت. اگه من از نگرانی بنویسم برام پیش میاد. پس بهتره از چیزایی که دوس دارم بنویسم و شکرگزار باشم تا به بهترین شکلی برام پیش بیان. اگه پیش نیان هم حداقل یه حال خوبی به من دادن. همون حالی که قبلا به نگرانی میگذشت.

بچه هااا از امتحان کردن این قانون دست بردارید فقط و فقط عمل کنید.....

خودتون نتیجه رو میببنید..ً

جا نزنید به خدا حیفه به خدا حیفه.....

قدر این فرصتی ک نصیبتون شده رو بدونید...

سرراه هرکسی قرار نمیگیره هااا...

در ضمن عذر خواهم ازین ک نمیتونم تک تک جواب پیامای محبت امیزتون رو بدم خیلییی دوستتون دارم 😍😍😍😍

دعای خیر شماها برای تماااام زندگیم کافیه ❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
عزيزم لبخند ک مقاومت نداره،،  هر دفعه یادت اومد حتی شده سطحی لبخند بزن...از نتیجه شگفت‌زده میشی ...

منم انقدر بچه کوچیکم شلوغ کاره و اذیت میکنه که یهو ب خودم میام میبینم ب جای خنده همش غر زدم بهش😣

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

دیروز نامه مو که داشتم مینوشتم هی ارباب رجوع میومد حواسم پرت میشد با نامه ام خوب حس نگرفتم عصری نشستم دوباره نوشتم اونو جایگزین کردم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
خیلییی طولانیه سوالات من یادم میره اخه😅 ۱.به نتیجه فک نکن ینی گیر نده ب نتیجه،،،  ینی اینکه ه ...

ممنون عزیزم چقدرررر قشنگ و کامللل توضیح دادی همه رو ایول.ممنون ک این همه وقت گذاشتی نوشتی برام😍

فقط یه سوال دیگه من در مورد بیماری چه تلاشی میتونم بکنم؟ فقط میتونم دنبال دارو و دکتر باشم و پرهیز از مواد غذایی مضر.

همین کافیه یا کارای دیگه ای ام هست

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
باور با خواسته فرق داره ها....چطوری پی نتیجه مشخص شد؟؟ 🤔 چی بوده باورت؟ 

واسه برادرم بودو معدلش...

نوشته بودم که پسر درسخوانی هست و معدلش... شده ولی خوب اونطوری نشد...

یعنی اشتباه نوشتم؟؟؟؟

امروز سومین نامه رو مینویسم به امید خدا

سلااام عزیزمممم 😍 😍  اره ایشالا برا صندوق توکل فک کنم همه باهمیم 💪💪💪

راستی من برا نامه های صندوق توکلم کلی نشونه دیدم🥰🥰💪💪

خیلییی زود دارن میان سمتم😘😋😋

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
ممنون عزیزم چقدرررر قشنگ و کامللل توضیح دادی همه رو ایول.ممنون ک این همه وقت گذاشتی نوشتی برام😍 فق ...

خودتو سالم ببین. مث آدمای سالم رفتار کن. انگار که هیچ مریضی در وجوت نیست. آدمای سالم شاد هستن و به امور خونه و زندگی، با شادی و سرزندگی می رسن

سلام.صبحتون عالی هرچند دیر اومدم.منم ص۶۲کتاب سوم هستم.من روز اولی همه خواسته هامو حتی برای خواهر وبرادرم هام نوشتم هر وقت میام برا خودم چیزی بنویسم نمیتونم اونارو ننویسم...همشم منتظرم شوهرم به گوشیم زنگ بزنه یا بیاد یه خبری از خونه بده.اون جملات تاکیدی رو هم هر کدوم که خوشم اومد رو از هر کدوم چندین بار میگم.انشالله همتون موفق باشید😗

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝