2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147913 بازدید | 5189 پست

من هی تعداد نامه هایی که هروز می نویسم بیشتر میشه   

جعبه ای که برداشتم برای نامه ها، جعبه شیرینی نیم کیلوییه. هر وقت چشمم بهش میفته یاد شیرین کامی و خوشحالی میفتم. خلاصه که احساس خوبی بهم میده. انگار میخواد بگه دنیا به کامت میشه 

من عاشق این کتابه شدم باورت نمیشه هیچ کتابی ب تاثیر گذاری این کتاب ندیدم نمیدونی چقد با خوندنش تغییر ...

من صوتی شو دانلود کردم..۱۵ قسمت داره ۲قسمتشو گوش کردم تا الان..کتابش چند صفحه اس کلا؟

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساراجون ی سوال دارم من...ی جا تو همین تاپیک شما گفتی ک آدم نمیشه برای کسه دیگه جذب کنه فقط میتونی وا ...

من تو کتابش خوندم ک اگ کسی خودش ذهن هشیارشو سمت فکر و باور مثبت هدایت نکنه فکر بد دیگران جذبش میشه مث مادری ک خودشو اماده کرده بود برای گرفتن سرخک بچش یا تاثیر نگرانی های مادر رو بچش اثرمیزاره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
من هی تعداد نامه هایی که هروز می نویسم بیشتر میشه     جعبه ای که برداشتم برای نامه ها، ج ...

الهییی چقد خوب عزیزم    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
@sara0098     سلام سارا جان من اومدم با کلی سوال.ببخشیدااا😁باورت میشه سوالامو از قبل می ...

خیلییی طولانیه سوالات من یادم میره اخه😅

۱.به نتیجه فک نکن ینی گیر نده ب نتیجه،،،  ینی اینکه هی نگی اکه نشه چی،،  اگه نیاد چی اگه اگه اگه...

فقط تجسم کن و مطمعن باش ک رسیدی...دیگه بهش فک نکن اکه حالا ی درصد نشد چی😐 این ینی گیر دادن..

۲.تحسم عالیه هیچ اشکالی هم نداره...

۳.من همیشه صد باااار گفتم فقط و فقط مهم حستون هس! ولی شماها گیر دادین ب ی جمله خاص...

هرچیزی ک بهتون آرامش میده رو باید تکرار کنید...من بخاطر اینکه اول کارتون هس جمله میگم ک دستتون بیاد چیه جریان...

وگرنه انقد کم و زیادش کنید ک حستون خوب شه بهش اصلا مهم نیس منم جمله..مهم حس خوبیه ک ازون جمله میگرین..

یهرجمله  تاکیدی ک بهت آرامش میده رو بگو...

دلهره و اضطراب از بی ایمانی میاد وگرنه تو اکه از ته دلت به خدا توکل کنی اضطراب دیگه بوجود نمیاد ک...

پس رو ایمانت هم کار کن...برا از بین بردن اضطرابت هم جمله های تاکیدی ک گفتی خوب بود هردو تاش ک گفتی..

۸.اره عزیزم درسته...نباید مقاومت کنی ینی ی مشکل پیش میاد برات زود ازش بگذر نشین عزا بگیر براش برا این و اون تعریف کن..غر بزن...

بگذر ازش و پاکسازی کن...همش بگو خدای مهربونم منو ببخش بخاطر چیزی ک توی وجودم بوده و باعث شد که این اتفاق برام بیفته یا این آدم باعام اینطوری صبحت کنه یا این آدم اینطوری رفتار کنه (مسعولیت همه اتفاق هایی ک براتون میفته حتی ی ماشینی ک با سرعت از جلوتون رد میشه مسعولیتشو قبول کنید)

بعدم بگو خیلی دوستت دارم سپاسگزارم 

.

.

اینا جملات پاکسازی هس ک باز توی پست جدا کامل توضیح میدم در موردش👆👆

.

.

۹.خودتون باید تلاش کنید ینی چی؟؟؟  ینی ایمان فعال!!!.ایمان فعال ینی چی؟ ؟  ینی اینکه تو الان داری میری مسافرت بلیط گرفتی و داری چمدون میبندی  و کلی چیز میز آماده کردی برا سفرت....چون صد در صد مطمعنی ک میری...

حالا مام باید برا خواسته هامون همین کارو کنیم دیگه.. هر خواسته‌های داریم باید فک کنیم ک اگه واقعا برآورده شده بود الان چیکار میکردم بعد بری همون کارو کنی...

باید از ته دلت باور داشته باشی ک اون خواسته انجام شده هست،، مث روز و شب ینی...

تو مطمعنی ساعت ۵ عصر تاریکی میاد..

برا خواسته هات هم همین حس رو باید داشته باشی 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
 سلااام سلاااام 😍😍😍😍 سلاااام دوستای خوبمممم امروز خیلی خیلییییییییییی خوشحالم خیلی حس خوبی ...

ساراجون من شنبه شروع کردم میتونم از همون شنبه تمام کارا را باهم انجام بدم...مثلا هم باوراما مرور کنم هم صندوق توکل یا بینشون فاصله بندازم؟؟؟؟؟؟؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
@sara0098     سارا جان یه سوال دیگه: خودت از کی از چندسال پیش شروع کردی ب قانون جذب؟چ ...

عزيزم من درمورد این پستت و زندگیم باید خیلییی کامل ی روز براتون توضیح بدم..داستان زندگی من شنیدیه....

فقط زمان بره ی روز کاملشو تعریف میکنم براتون...

ساراجون ی سوال دیگم دارم ازت..شما چند وقته قانون جذب کار میکنی؟میشه جذب هایی ک تو زندگیت داشتیو بگی؟تونسنی با جذبت ثروتمند بشی ماشین و خونه داری؟

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
دوستان من دارم همه کارهامو مرتب انجام میدم و واقعا دارم جذب میکنم قرار بود یه پولی رو واریز کن از 5 ...

واااااای آفرین به تو آفریییین تو محشری👏👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

منم خیلی وقتم کمه تا از سر کار میام ذهنم همش درگیره که کدوم کارو اول انجام بدم کدوم بعد و اخرم گاهی ...

عزيزم فک کردم فایده نداره عمل کن...

برنامه ریزی کن همه چی خیلی راحت درستمیشه ...

اینکارایی ک من گفتم روی هم ۵ دقیقه وقت میبره واقعا...

تمیزی و نظافت خونم ک هفته ای یک یا دو روز. قت بزار کااااامل و از ته تمیز کن کیف کن

ساراجون یه سوال... یکی از باورهایی که نوشته بودم نتیجه اش مشخص شد و اونی که من نوشته بودم نشد...البت ...

باور با خواسته فرق داره ها....چطوری پی نتیجه مشخص شد؟؟ 🤔

چی بوده باورت؟ 

سلااام سلاااام 😍😍😍😍 سلاااام دوستای خوبمممم امروز خیلی خیلییییییییییی خوشحالم خیلی حس خوبی ...

واقعا حستو درک میکنم سارا

منم پریشب موقع خواب چنان آرزمو براورده شده تجسم کردم و خودمو تو اون موقعیت گذاشتم ک واقعا بی اختیار اشک شوق ریختم😀 حتی فکرشم نمیکردم ک اگه عمیقااااا تو خیالت و تو دلت باوووور کنی و تجسم کنی ک ب آرزوت رسیدی دقیقاااا تمام اجزای بدنت همون حسیو نشون میدند ک روز براورده شدن خواستت نشون میدند.از ته دل باید تجسم کنی بدون هیچ شکی انگار ک همین الان رسیدی!

دقیقا همون حس و حال...

میخواستم اخر شبیه از فرط خوشحالی جیغ بزنم منتها همه خواب بودند😁 پاشدم سجده شکر ب جا اوردم ب خاطر این حس خوبم و خدا رو شکر کردم ک میخواد حاجتمو بده😄😄😄خدا رو شکر کردم ک راه درست رو نشونم داده.

حالا میفهمم چقدرررر خدا دوستمون داشته و ما بی وفا بودیم و نمیومدیم در خونش

حالا میفهمم حس و حال زلیخا رو ک آخرکار عاشق خدا شده بود و مرتب نماز میخوند مرتب تو عبادت بود و عشق زمینیش(حضرت یوسف ع) رو فراموش کرد

چقدر خوبه عاشق خدا بودن.خدایاااااااااااا خیلی دوستت دارم ک منو آوردی تو این تاپیک و با سارای عزیزم و دوستای خوبم اشنا کردی😍😍😍😍😍

ممنونم سارا جان ممنونمممممممم😘😘😘😘😘😘

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉