خیلییی طولانیه سوالات من یادم میره اخه😅
۱.به نتیجه فک نکن ینی گیر نده ب نتیجه،،، ینی اینکه هی نگی اکه نشه چی،، اگه نیاد چی اگه اگه اگه...
فقط تجسم کن و مطمعن باش ک رسیدی...دیگه بهش فک نکن اکه حالا ی درصد نشد چی😐 این ینی گیر دادن..
۲.تحسم عالیه هیچ اشکالی هم نداره...
۳.من همیشه صد باااار گفتم فقط و فقط مهم حستون هس! ولی شماها گیر دادین ب ی جمله خاص...
هرچیزی ک بهتون آرامش میده رو باید تکرار کنید...من بخاطر اینکه اول کارتون هس جمله میگم ک دستتون بیاد چیه جریان...
وگرنه انقد کم و زیادش کنید ک حستون خوب شه بهش اصلا مهم نیس منم جمله..مهم حس خوبیه ک ازون جمله میگرین..
یهرجمله تاکیدی ک بهت آرامش میده رو بگو...
دلهره و اضطراب از بی ایمانی میاد وگرنه تو اکه از ته دلت به خدا توکل کنی اضطراب دیگه بوجود نمیاد ک...
پس رو ایمانت هم کار کن...برا از بین بردن اضطرابت هم جمله های تاکیدی ک گفتی خوب بود هردو تاش ک گفتی..
۸.اره عزیزم درسته...نباید مقاومت کنی ینی ی مشکل پیش میاد برات زود ازش بگذر نشین عزا بگیر براش برا این و اون تعریف کن..غر بزن...
بگذر ازش و پاکسازی کن...همش بگو خدای مهربونم منو ببخش بخاطر چیزی ک توی وجودم بوده و باعث شد که این اتفاق برام بیفته یا این آدم باعام اینطوری صبحت کنه یا این آدم اینطوری رفتار کنه (مسعولیت همه اتفاق هایی ک براتون میفته حتی ی ماشینی ک با سرعت از جلوتون رد میشه مسعولیتشو قبول کنید)
بعدم بگو خیلی دوستت دارم سپاسگزارم
.
.
اینا جملات پاکسازی هس ک باز توی پست جدا کامل توضیح میدم در موردش👆👆
.
.
۹.خودتون باید تلاش کنید ینی چی؟؟؟ ینی ایمان فعال!!!.ایمان فعال ینی چی؟ ؟ ینی اینکه تو الان داری میری مسافرت بلیط گرفتی و داری چمدون میبندی و کلی چیز میز آماده کردی برا سفرت....چون صد در صد مطمعنی ک میری...
حالا مام باید برا خواسته هامون همین کارو کنیم دیگه.. هر خواستههای داریم باید فک کنیم ک اگه واقعا برآورده شده بود الان چیکار میکردم بعد بری همون کارو کنی...
باید از ته دلت باور داشته باشی ک اون خواسته انجام شده هست،، مث روز و شب ینی...
تو مطمعنی ساعت ۵ عصر تاریکی میاد..
برا خواسته هات هم همین حس رو باید داشته باشی