2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
مریم 97/10/18 نام کاربری      انتظار_؟ سارا 97/10/17 نام کاربری       ...

عزیزم واقعا چقدرررر زحمت کشیدی 

دست گلت درد نکنه الهی ک هرچه زودتررر ب آرزوهای خوشگلت برسی😍😍

تاریخ منو عوض کن عزیزم چون مدل باورهام تغییر کرد.سارا گفت ک تاریخت رو عوض کن

تاریخ من ۹۷/۱۰/۲۹  هست

دستتت درد نکنه👏👏👏👏

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام به همه دوستان... به به چه روز عالیه امروز و من فقط اتفاقات مثبت و خوب رو به زندگیم جذب می کنم ...

دوست خوبم چقدرررررر خوشحال شدم ک اتفاق خوبی برات افتاده ک اشک تو چشمات جمع شده😍

میگند بهترین لحظه عمر انسان زمانیه ک از شوق اشک میریزه و گریه و خنده همزمان باشند

من یه بار تو عمرم این لحظه رو درک کردم و میدونم چقدر شیرینه😀😀😀 امیدوارم به زوووودییی هممون  این لحظه برامون پیش بیاد

الهی آمین😄😄😄😄😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواسته یکی باشه نگارشش رو هر کدوم بهت حس آرامش می‌ده رو بنویس گلم تا چهل روز وقت داری ،هر وقت خواسته ...

فاطی جاننن

اگه خواستمون تا ۴۰ روز براورده نشه ولش کنیم؟؟

بریم سراغ خواسته ی بعدی؟؟؟

واااای ک تو چقدرررر خوبی دختررر الهی الهی و همینطور تو گلممممممم😘😘😘😘 اصلا همه اینجا خیلی مهربون ...

فداتبشم گلی خانم ،خودتم خوب و عالی هستی خانم پر انرژی 

اینجا عالیه عالی ،منم از روی ک اومدم اینجا کلی انرژی مثبت گرفتم ،حالم خوب بود اما خوبتر شد و بخاطرش بارها از خدا توی روز سپاسگزاری میکنم 😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
منم دیروز جذب عالی داشتم... راستش دنبال تغییر شغلم هستم و دیروز به صورت کاملا ناباورانه دیدم آزمون گ ...

عزیزم خیلییی خوشحال شدم ک داری نتیجه جذبت رو میبینی

فقطططط توکل ب خدا و ایمان از ته دل تو رو سریع ب خواسته ات میرسونه😍😍😍

بچه ها من تازه شروع کردم،راستش احساس کم انرژی بودن میکنم،چون از نظر روحی واقعا خسته ام،اولش طبیعیه؟ش ...

خوش اومدی عزیزم ،انشاالله حال دلت همیشه خوب باشه  شک نکن روز ب روز بهتر میشی ،پر انرژی تر میشی فقط اعتقاد داشته باش باور کن تمام این حرف هایی رو ک ساراجون میگه و تمام اون مراحل رو مو به مو اجرا کن ،از صفحه ی ۴ بخون گلم 

بهترینها در انتظارت خانمی 

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
سلام به همه من سه شنبه هفته پیش این تاپیک رو دیدم همه تمرین ها رو هم انجام دادم... پنجشنبه هم پو ...

آفرینننننن دخترررر.تبریک میگمممم👏👏👏👏

عزیزم تاپیک هرروز ساعت ۹ صبح بازه

امروزم استثنا ساراجان باز گذاشتند

Sara0098@ سارا جان عزیزم دیروز یع جعبه خوشگل و دوست داشتنی برای صندوق توکل گذاشتم کنار یه نامه هم که ...

وااااااااااییییییی چقدرررررر خوشحال شدم ک ب آرزوت رسیدی

انگار خودم رسیدمممم😄😄😄😄😄😄😄

خیلی خیلییییییی خوشحال شدم عزیزم

حتماااااا ب زووودیییی اون آرزوتم براورده میشه❤❤❤

سارا جون منم همونروز که گفتین اون کتابارو بخونیم حدود یه ساعت بعد خیلی جالب یه بازاریاب کتاب اومد جل ...

عجب جذب باحالیییییی

فکر کن کتابه خودش اومده طرفت😄😄😄

به به..... حتما منتظر برآورده شدن آرزوت باش🌸🌸

بچه ها من تازه شروع کردم،راستش احساس کم انرژی بودن میکنم،چون از نظر روحی واقعا خسته ام،اولش طبیعیه؟ش ...

عزیزم منم اوایل بی حوصله بودم  فکر میکردم بیخدیه و بی فایده است ولی در عین حال از رحمت خدا هیچوقت ناامید نبودم😉

ولی اگه از اول تاپیک رو با حوصله بخونه و روی راهنمایی های ساراجان تمرکز کنی و روی تمام حرفاش دقت کنی حتی تو جوابایی ک ب بقیه دوستان داده دقت کن. اونوقت خود ب خود انرژیت میره بالا

یه نکته:

من خودم هروقت تو طول روز کم انرژی یا بی حوصله میشم از تکنیک لبخند استفاده میکنم ک واقعا معجزه میکنه حتی اگه خیلی عصبی شدی سعی کن لبخند بزنی، خود ب خود حالت خوب میشه😊

فقط حتما اگه میخای زندگیت شاد بشه از اول تاپیک رو بخون و با ما باش😄😄 ان شاء الله ک هرچه زودتر دلت شاد بشه😍

عزیزم منم اوایل بی حوصله بودم  فکر میکردم بیخدیه و بی فایده است ولی در عین حال از رحمت خدا هیچو ...

ممنونم عزیزم،من کل تاپیک کامل خوندم و جزییاتو فکر میکنم فهمیدم.فقط  چون اولشه یه کم سستم،ولی ان شا الله ادامه میدم،امیدوارم خدای بزرگ منو به ارزوم برسونه

اره عزيز فقط بايد باورداشته باشي بايدتوخواستت غرق شي راستش من هنوزم گاهي وقتا احساس سستي باورميكنم نبايداينطوري باشيم بايدباورمونوباورداشته باشيم

آیهان عشق مامانه😍