2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
بچه ها شاید براتون خنده دار باشه اما من چند روز پیش پفک جذب کردم دلم خیلی پفک میخواست با خودم گفتم ا ...

آخییییی چ باااحااال😍😍😍😅😅

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بههههه چ عااااالی 😍 تعریف کن ببینم ❤️❤️❤️❤️😍😍😍

سلام 

من خیلی ناراحتم امتحانمو با اینکه خوب خوندم همه رو کم گرفتم فردا امتحان  اخریمه حس خوندن ندارم 

خیلی پر انرژی بودم اما دیشب شوهرم گفت چقدر انرژیت اومده پایین راست هم میگفت خود قبلیمو میخوامااااااممممم

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨
سارا جان چن تا جذب عالی داشتم که مربوط به کار همسرم میشه😍😍😍😍 یکیشم که خواسته ی اصلی دلمه که خودت ...

بپرس عزیزم 

سلام صبحتون بخیر من خودم ۱۱ ساله با این قانون آشناهستم ازش استفاده میکنم اما امدم که با شما باشم🤗

خوش اومدی عززززیزم 😍 😍 😍 😍 

به به خیلی هم عالی خانم هنرمند ،منم عاشق نقاشی هستم خیلی زیاااااااااد ،انشاالله موفق باشی 

ممنونمممم عزیزم ❤️ 

سلام آبجی قربونت خوبی شما نی نی خوبه؟؟😍

فدات عزیزکم ،ماهم خوب و عالی هستیم نفسی 😘😘 شما چطورین دخملی 

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
بچه ها شاید براتون خنده دار باشه اما من چند روز پیش پفک جذب کردم دلم خیلی پفک میخواست با خودم گفتم ا ...

چه با نمک بود این جذبت. 

من فک می کنم چون با چیزایی مث این خیلی راحت برخورد می کنیم به دستش میارم. اگه درباره چیزایی مثل پولدار شدن و خونه خریدن هم همینطور مث چیزی که واقعا ساده و سهل الوصوله برخورد کنیم و آسوده خاطر باشیم برامون پیش میاد. 

سلام گلم. صبح زیباتون بخیر و شادی. منم دوس دارم همراهتون باشم تواین گروه🤩🤩🤩 میشه راهنماییم کنید ق ...

سلااام عزیزمممم خوش اومدی 😍 😍 

از ص۴ بخون چند تا تمرین داریم ک بایذ انجام بدی ❤️❤️

خیلی سخت نیس میتونی خیلی زود بهمون برسی 🥰