2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

من خونه مرتب کردم

محل کار مرتب کردم

واسه جاریم جشن تولد گرفتم و سورپرایزش کردم

کتاب راز هم نصفش خوندم و ادامه میدم

هر روز شکر گزاری کردم

هر شب بهترین اتفاقهای روزم رو مرور کرد و از خدا تشکر کردم

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شاید براتون خنده دار باشه اما من چند روز پیش پفک جذب کردم دلم خیلی پفک میخواست با خودم گفتم اگه کسی تا عصر پفک نیاورد خودم میرم میخرم.ظهر که اومدم سرکار دیدم زیر میز که خوراکیارو میذاریم یه پفک هست که همکارم خریده بود باهم بخوریم خیلی جالب بود تا الان پفک نخریده بود

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
سلام عزیزان صبحوتون بخیر و شادی برا من که عالی بود این چن روز امیدوارم به همه خوش گذشته باشه

سلااام عزیزمممم 😍 😍 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سارا جان چن تا جذب عالی داشتم که مربوط به کار همسرم میشه😍😍😍😍 یکیشم که خواسته ی اصلی دلمه که خودتم میدونی چیه یه سوال داشتم در موردش اگه میشه تو خصوصی بپرسم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
دیگه دارم کاراش رو انجام میدم خود نمایشگاه توی اسفنده ایشالا 😍😍

به به خیلی هم عالی خانم هنرمند ،منم عاشق نقاشی هستم خیلی زیاااااااااد ،انشاالله موفق باشی 

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
برای منم خیلی عالی بود ،خداروشکر جذب داشتم ،هزارمرتبه خدارو شکر میکنم 

به بههههه چ عااااالی 😍 تعریف کن ببینم ❤️❤️❤️❤️😍😍😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
چرا عزیزم میزارم براتون

سلام گلم. صبح زیباتون بخیر و شادی. منم دوس دارم همراهتون باشم تواین گروه🤩🤩🤩 میشه راهنماییم کنید قدم اول چه کارهایی باید انجام بدم؟⚘⚘⚘

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
سلام صبحتون بخیر من خودم ۱۱ ساله با این قانون آشناهستم ازش استفاده میکنم اما امدم که با شما باشم🤗

سلام عشق دلم ،خوبی نفس ،خوش اومدی 😍😍😍

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

من روی رها سازی و باور مشکل دارم چیکار کنم 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍