2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147899 بازدید | 5189 پست
خدااااااااروووووشکر🤗🤗😇😇

جیگرتووووو عشقم 🌹🌷🌹🌷

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
بچه ها شاید براتون خنده دار باشه اما من چند روز پیش پفک جذب کردم دلم خیلی پفک میخواست با خودم گفتم ا ...

وییی این اولش هست 😍😍😍ان شاالله جذبمون بره بالا منم به نتیجه دارم می‌رسم ک هر چی بخوام همون میشه ،خیای واضح همه چی برام مشخص میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به جذب بآحال داشتم راستش من عاشق😍 ذرت مكزيكي أم توماشين ك داشتيم ازمهموني ميومديم بدون اينكه چيزي به شرهون بگم خودش وايسادويدونه ليوان خيلي بزرگ برام گرفت تودلم هي ميگفتم الان واي ميسه تصورميكردم به ليوان بزرگ دستمه تاحالا تا من خودم نگفتم برام نگرفته

آیهان عشق مامانه😍
چه با نمک بود این جذبت.  من فک می کنم چون با چیزایی مث این خیلی راحت برخورد می کنیم به دستش می ...

آره خیلی خنده دار بودم خودمم هم خندیدم هم خیلی خوشحال شدم بنظرم باید از چیزای کوچیک شروع کنیم که قدرتمونو بالا ببریم و البته که دقیقا حرفت درسته باید بی خیال باشیم و بسپریم به خدا چون استرس ارتعاشارو خراب میکنه

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
من روی رها سازی و باور مشکل دارم چیکار کنم 

عزیزم تمرین تغییر باورها را انجام دادی؟؟؟؟  همه اول همین طوری هستن..

من خواستم از ریشه باورهاتون رو تغییر بدم ک با کمترین مقاومت رو به رو شید❤️ از ص۴ بخون گلم😘

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
خدااروشکر ماهم خوبیم دیدی دیروز رفته بودیم بیرون؟؟؟ صبح خودم جذبش کردم😊😊

ای جانم ،بله توی اینستا دیدمت گلم ،خداروشکر ک شاد و خوشحال هستی عزیزدلم ،همیشه به شادی و گردش ،برف خیلی آرامش به آدم میده خدایی 😍😍😃 بله ک جذب کردی ،خواستن ،توانستن است 💪💪

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
سلام صبح همگی بخیر 💖💖💖💖 تقریبا ولی باید خیلی روی خودم کار کنم

بله عزیزم همیشه و هر لحظه بایذ چون میدونی ک همین حس الانته ک فرداتو می‌سازه ❤️ پس هرررر ثانیه بایذ در حال تلاش باشی 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓