2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147899 بازدید | 5189 پست
باشه عزیزم چک میکنم الان ❤️❤️

قربونت برررمممم خیلی منتظرم بودم ۲روزه

همه رو جواب بده ببخشید ترو خدااااا😁😁😁😁

من ک نمیتونم جبران کنم.خدا برات جبران کنه ک حتما میکنه😍

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن چندتا جذب خوب داشتم ولیییی یدونش خیلی بامزه اس😂😂😂 دیروز یه جای عمومی رفتم دستشویی بعد اینکه ...

😂😂😂😂😂😂 چ جذب باحالی

افرینننن

سلام به همه دوستان. عضو جديد مي گيرين؟ من ديروز مي خواستم ليست باورها رو بفرستم ولى تاپيك قفل بود. ...

به دیده منت عزیزم خوش اومدی

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
واااای عززززیزم ببین برای این چیزای کم اهمیت چقد قدرت جذب بالاس 😍 اگه توی خواسته های بزرگمونم انقد ...

ساراجان منطورت از ریلکس بودن  تو ارزوهای بزرگمون چیه؟

من یه جا خونده بودم ک باید ارزتونو ب خدا بگید و ولش کنید و بهش فکر نکنید.خدا درستش میکنه.

یه جام خوندم ک باید همش خودتون رو تصور کنید تو اون موقعیتیت! خب اینجوری ک همش داریم ب اون آرزو و موقعیت فکر میکنیم!! 

این خیلی ذهنمو درگیر کرده ک باید فکر کنیم ب خواستمون یا فکر نکنیم؟؟؟ خودمونو تجسم کنیم تو اون موقعیت یا نکنیم؟ 

میشه کامل توضیح بدی عزیزم؟

ساراجان منطورت از ریلکس بودن  تو ارزوهای بزرگمون چیه؟ من یه جا خونده بودم ک باید ارزتونو ب خدا ...

من نظرمو بگم با اجازه.بنظر من باید بهش فکر کنی اما استرس نداشته باشی ناامید نشی و مطمین باشی انجام میشه.

من نظرمو بگم با اجازه.بنظر من باید بهش فکر کنی اما استرس نداشته باشی ناامید نشی و مطمین باشی انجام م ...

ممنون ک جواب دادی گلم.پس خودمو تصور کنم تو اون موقعیت؟

ممنون ک جواب دادی گلم.پس خودمو تصور کنم تو اون موقعیت؟

من خودم مدام تو اون موقعیت خودمو تصور میکنم جوری که یه جاهایی یادم میره الان دقیقا تو چه موقعیتی ام.هرشب قبل خواب بهش فکر میکنم.قبلا با استرس خودمو آزار میدادم و همش میشه یا نمیشه میکردم اما الان واگذارش کردم به خدا و ذره ای استرس ندارم.انگار اون اتفاق اصلا افتاده برام.مطمین باش میشه خوبم میشه

همه از جذب هاشون گفتن منم بگم😄...من چند وقته همش. لم می‌خواس ی بسته کاپوچینو بخرم ،از بس دونه دونه خریده بودم کلافه بودم... دیروز ی بسته ۲۰تایی خریدیم،😍...حالا اینو گوش کنین خواهر م زنگ زد گفت فاطمه دوتا بسته کافی خریدم برات یکی کاپوچینو یکی نسکافه 😍😍😍😍 اینقدر ذوق مرگ شدم و نگووو ،قرارع دست مامانم بفرسته برام من عاشق نسکافه اممم ،اینم جذب من چون مطمئن بودم بدستش میارم 

ساراجون ب پيام هاي منم يه نگاه بنداز👇😉

عزیزم خوبه فقط دو مورد رو تغییر بده...

یکی باورت نسبت به بچه دار شدنت....بنویس میدونم ک به لطف خدا به زودی مادر میشم 

بعد برای من اون یکی باورت ک نوشتی حس میکنی ک از ناراحتیت خوشحال میشن...بنویس ک همه‌ی آدم های اطرافم منو دوس دارن و آرزوی خوشبختی و سعادت منو دارن

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلام به همگی...خیلی خوشحالم سارا جون که به چیزهایی که میخواستی رسیدی و با اراده  خودت جذبشون کر ...

آفریییین عززززیزم عالیهههه 👏👏👏👏😍😍😍

فقط خوشحالی از ته دل هم برای جذب هاتون یادتون نره بچه هاااا حتی کوچکترین هاشون..سجده شکر هم خیلییی خوبه حتمن انحجام بدین🥰🥰

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سارا جان😍😍😍😍 دیروز حال داداشم خیلی خوب بود😍😍😍😍داره دنبال خونه میگرده که و اس خودش خونه بگیره😍😍😍😍😍من مطمئنم که انشالله یه خونه و اس خودش میگیره با امکانات عااااالییییییی با بچه ها ی من و داداشم بجور بازی میکرد که انگار همسنشونه😍😍😍😍 همه تعجب کرده بودن و اس این حالش خییییلیییییی ممنونم ازت به خاطر این لطفت😘😘😘😘😘

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟