2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147911 بازدید | 5189 پست
راستي منم دارم كتاب چهار اثر فلورانس رو ميخونم واقعا عالي هست     بار خود را به الوهيت با ...

عااااالی عالیههه 😍😍😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
آخییییی آفریییین ب شما 👏👏👏👏👏 این خیلییییییییییی عالیه هااا خیلی 😍😍😍😍❤️❤️❤️

ممنونم از ديروز كه اومدم خيلي بهتر شدم ديشب قرصهاي افسردگيمم نخوردم --  همسرم سرمايه گذاري كه كرده بوديم و با ضرر داد اگر مثل روز قبل خوندن اين تاپيك بودم خودمو ميكشتمو و گريه ميكردم اما با خودم گفتم عيب نداره لازم داشته اگر نميفروخت شايد اوضاع بدتر ميشد انشالله خدا برامون چند برابرشو ميفرسته- مطمئنم----- از ديروز هم جابجايي شغلي دارن شما مشهدي هستي و ميدوني آستانه جاي مهميه پست مدير كل خيلي سخته اما از ديروز همش ميگم مطمئنم همسرمو بخاطر درستكاري و صداقت كاريش ميزارنش مدير كل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا همون شب به همسرم گفتم بریم لباس فرم بخریم اون گفت اونا که خودشون لباس فرم میدن گفتم پس بریم ی ...

خیلییی فکر خوبیه حتمن زودتر عملیش کن😍😍

راستي منم دارم كتاب چهار اثر فلورانس رو ميخونم واقعا عالي هست     بار خود را به الوهيت با ...

عزیزم چه زود پیداش کردی

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام سلام صدتا سلام به روی ماه همگییی عاشقتونممممم امروز از آسمون ب ام طلا میباره خدایا عاشقانه س ...

باورت میشه داشتم با شعر میخوندم پیامتو 😂😂

تازه ادامشم خودم رفتم 😅😅

سلام به همه ی دوستان پر انرژی خودم😍😍😍😍خدایا شکر که هممون سالمیم و توانستیم دور هم جمع بشیم خدایا ...

سلااام عزیزمممم 😍 😍 

سلام دوستان گل و پرانرژی من روز قشنگتون به شادی یک روزقشنگ یک دل آرام  یک شادی بی پایان یک ...

سلااام عزیزمممم 😍 😍 

خيلي عالیه ک❤️😍😍 خواسته ای ک بذون نگرانی باشه رو شما اصلا برآورده شده بدون😋😋😍😍😍

وااای چقد خوشحال شدم. راستش ته دلمم همیه این بوده که این اتفاق حتما به زودی میفته