2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

سلام من دوره شکرگذاری رو دارم انجام میدم همون اولش ازش نتایج خیلی خوبی دیدم امروز هم اتفاقی این تاپیک رو دیدم خیلی خیلی تاپیک خوبیه ممنون استارتر عزیز

میخام تو گروهتون عضو بشم اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنید تا بتونم لینک گروهتونو رو بگیرم

.
چقدددد عالی😍 خودمم همین طوریم 🥰 راز زندگی این قانون بخدا😋

سلام خوبید

من‌تازه تامیکتونو دیدم

منم‌خیلی دوس دارم‌یاد بگیرم

میشه از اول بهم یاد بدید چیکار کنم؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبید من‌تازه تامیکتونو دیدم منم‌خیلی دوس دارم‌یاد بگیرم میشه از اول بهم یاد بدید چیکار کنم؟

من از دوره شکرگذاری میگم چون ازش نتیجه های خیلی خوبی دیدم  یک ماه قبل دزد بهم زده بود از زندگی بریده بودم خسته بودم میخاستم بمیرم بطور اتفاقی با دوره ۲۸ روزه شکرگذاری آشنا شدم روز اول به خودم گفتم از خدا بخاطر چی تشکر کنم؟ اونکه صدای منو نمیشنوه زندگیم داره روز بروز بدتر میشه اما یه صدایی بهم گفت شکرگذاریو شروع کن شروع کردم ده مورد موهبتمو تو دفتر نوشتم فایل صوتیشو از کانال گرفتم گوش دادم همزمان جمله تاکیدی مثبت رو با صدای خودم ضبط کردم گوش میدادم * من باور دارم روزی رسان بی حساب من خداست****

این بصورت تکرار از ام پی تری پلیریم پخش میشد

شاید باورتون نشه روز سوم شکرگذاریم  زندگیم معجزه شد حقوقم دو برابر شد قراره دو برابر هم بمونه  وای من فقط گریه میکردم از شوق😍 اصلا زندگیم از این رو به اونرو شد

خدا رو شکر خدا رو هزاران بار شکر

بعد یه خوابی دیدم بین خواب و رویا یه صدایی بهم گفت تو به من ایمان داشته باش دیدی من یکاری کردم تو اوج بی پولیت حقوقت دو برابر بشه به من اعتماد کن تو میخای خونه بخری نگران نباش من کمکت میکنم من از اونروز دارم هر روز خدامو شکر میکنم هر روز نعمتهای بیشمارشو میشمرم و اونم فراوانی و برکتشو تو زندگیم میفرسته

.
من از دوره شکرگذاری میگم چون ازش نتیجه های خیلی خوبی دیدم  یک ماه قبل دزد بهم زده بود از زندگی ...

وای عزیزم چه اتفاقه خوبی

منم خدارو شکر میکنم که خوشحالی عزیزم

اگه‌میشه به منم یاد بده.من برات درخواسته دوستی میفرستم اگه لطف‌ کنی بهم پیام بده و بهم یاد بده این رونده شکرگذاری چجوری باشه

خیلی ممنون‌گلم

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
وای عزیزم چه اتفاقه خوبی منم خدارو شکر میکنم که خوشحالی عزیزم اگه‌میشه به منم یاد بده.من برات درخو ...

قربونت برم‌عزیزم الان تو خصوصی ادرس کانالشو میفرستم برات

توضیحشم بهت میگم💝💜

.
قربونت برم‌عزیزم الان تو خصوصی ادرس کانالشو میفرستم برات توضیحشم بهت میگم💝💜

خیلی خیلی سپاسگذارم

سلام عزیزان میشه واسه منم  بفرستین کانال رو

عزیزم همین تاپیک رو از ص4 بخون و انجام بده.برای عضو شدن تو گروه تل گرامی هم باید به الهه جون (استارتر) تو خصوصی پیام بدی تا بررسی کنن و عضو بشید

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
من از دوره شکرگذاری میگم چون ازش نتیجه های خیلی خوبی دیدم  یک ماه قبل دزد بهم زده بود از زندگی ...

سلام عزيزم، خوشحالم بخاطر حال خوبت، عزيزم ميتونم اين فايل صوتي كه گفتيو داشته باشم؟

خداروشکررر عزیزمممم 😍 😍 

سلام استارترممنون برای تاپیک خوبت 

من یه پیش زمینه دارم ومدتی توتاپیک قدیمی سیم سیم بودم متاسفانه اونجاخیلی فعال نیست دیگه تااینکه اینجاروپیداکردم دارم ازاول میخونمتون الان صفحه ۱۶رسیدم 

واقعاتواین بازده زمانی به انرژی مثبت وحرفای قوت قلبی احتیاج دارم که ازروی تاپیک برای خودم جمله ی مثبت رونکنه برداری میکنم 🌺🌺🌺🌼🌹🌻