2777
2789
عنوان

امشب بابام نصیحت پدرانه کرد منو

173 بازدید | 16 پست

بیاین ببینید چی گفت حالا

گفت من باباتم میخوام یه نصیحت کنم بهت همیشه ب گوش داشته باش همیشه احترام شوهرتو داشته باش باهاش هرجور هس بساز مرد از زن سره  زن باید همیشه پاچه خواری کنه پیش شوهرش😐

خودش ک همیشه مردسالاری میگرد تو خونه انقد مامانمواذیت میکرد چشم دیدن خوبی شوهرمو نداره 

شما بجای من باشیدد ب این پدر احمق چی جواب میدید؟

من+نی نی+باباش=❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد سوزم گرفته

ولش کن از اول اینجوری بزرگ شده هرچی هم بگی باز حرف خودشو میزنه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

ولش کن از اول اینجوری بزرگ شده هرچی هم بگی باز حرف خودشو میزنه

پدرش حیوون بوده انقد مادربزرگمو کتک میزده ی روز خوش ندیده تو زندگیش.اینم پسر همون مرده

من+نی نی+باباش=❤

انقد سوزم گرفته

والا سوزم داره!!! باباهای  دیگه مرد سالارم هستن ،دهن دامادو صاف میکنن،پدرشوهر من سوار کول همه هست تو خونشون،اما دامادو میچلونن ندیدم ازین نصیحتای بیخودم به دخترش بکنه،دخترشم شصت متر زبون داره رو شوهرش!!!! یه بار تدکر نداده بخه دخترش انقدر شوهرتو نچزون

پدرش حیوون بوده انقد مادربزرگمو کتک میزده ی روز خوش ندیده تو زندگیش.اینم پسر همون مرده

داداش داری؟! اگ داری امیدوارم ب پدرت نرفته باشه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون