2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساراجون من اولین تمرین صفحه چهارو انجام دادم باورامو نوشتم الان عکسشو میزارم نمیدونم درست نوشتن یاغل ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم.ولی تو مورد 3 4 7 در باورهای درستت خیلی از کلمات منفی استفاده کردی.اصلا نباید بنویسی بهم خیانت نمیکنه باید بگی به عشقمون پایبنده یا نگی بهش شک ندارم باید بگی کاملا مطمئنم که من و زندگیمون رو دوست داره کلا نباید از کلمات با بار منفی استفاده کنی .موردهای دیگه هم همینطور.

وقتی میگی خیانت همین کلمه تو ذهن شما بولد میشه.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم😘

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
عزیزم ببخشید من جواب میدم.ولی تو مورد 3 4 7 در باورهای درستت خیلی از کلمات منفی استفاده کردی.اصلا نب ...

نمیدونم چ جوری بنویسم همه ترسامو نوشتم توزندگیم ولی توباورا درست نمیدونن ازچ کلماتی باید استفاده کنم 

سلام عزيزم، خوشحالم بخاطر حال خوبت، عزيزم ميتونم اين فايل صوتي كه گفتيو داشته باشم؟

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم من تو این کانال عضو هستم

@shokrgozari

الان دوره شکرگذاریش تموم شده اما شما برو پیامهای بالاتر از روز اول شروع کن فایلهای صوتی هرروز رو از رو روز اول شکرگذاری رو به ترتیب از روز اول بگیر گوش بده عمل کن

مخصوصا نوشتن ده مورد مواهب الهی هر روزه خیلی عالیه انجامش بده منم با کانال پیش نرفتم یموقعی عضوش شده بودم که اونا روز بیستم بودن ولی من خودم از روز اول شروع کردم

شکرگذاری خیلی خیلی خوبه🌹🌹

.