2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

سلام دوستای عزیز و خوشگلم حالتون خوبه امیدوارم همیشه حالتون خوب و خوش باشه و امروزم بهترین روزتون باشه و همش بخندین  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
عاخه من فقط دوس دارم سود کنم🤣🤣🤣🤣عیبش اینه😂😂😂😂😂 یکم لوسم و خودخواه و پررو نه؟😆

این حرفا چیه عزیزم  توگلی   همه دوس دارن سود کنن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام زیباترین دوستاااااان دنیاااااااااااااا حال و روزتوووون خدایی ،نگاه قشنگ خـــدا همیشه همرا ...

سلام دوست مهربونم قربونت برم عزیزم ممنون همچنین برای شما عزیزم خسته نباشی عزیزم به سلامتی انشاءالله خونه نوتون مبارک باشه الهی امسال سال خوبی برات و برای بقیه دوستای گلم باشه و میدونم هست و خواهد بود همیشه  

با خودت #تکرار کن؛ «همه چيز در جهانم نيكو و عالی ست من برای رسيدن به آرزوهايم پر از شور و شوق هستم ...

سلام فاطی جونم خوبی عزیزدلم صبحت بخیر و خوشی عزیزم هر وقت میام نیستی دلم تنگ شد برات    

@sara_f.....  جون خوبی عزیزم  تبریک میگم بهت بابت جذبای عالیت عزیزم الهی همیشه شاد و موفق باشی دوست خوبم وقتی بودی اینجا من نبودم کم دیدمت یه مدته  

سلام دوستان.روزتون خوش.امیدوارم خدا خواسته هاتونو دربهترین زمان وازبهترین راه بهتون بده وهرروز خوشبخت وثروتمند باشید.

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.
سلام دوستان.روزتون خوش.امیدوارم خدا خواسته هاتونو دربهترین زمان وازبهترین راه بهتون بده وهرروز خوشبخ ...

سلام عزیزم مرسی دوست گلم توام روز خوب وخوشی داشته باشی عزیزم روزی سراسر پر از عشق و شادی و موفقیت و ثروت  

شنیدم که هر عدد یه سرری داره نمیدونم دقیق ولی من خیلی برام خوب بوده 1810  بار میگم ا شما هم & ...

باشه پس منم از امروز ۱۸۱۰ بار میگم....من اسمم عاطفه اس

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
راستی دوستان، امروز رو به همه خانوم مهندسای گروه تبریک میگم.

امروز روز مهندسه مگ نمیدونسم  چقد خوب مممنون عزیزم منم این روز قشنگو ب مهندسای سایتمون تبریک میگم

سلام عزیزم مرسی دوست گلم توام روز خوب وخوشی داشته باشی عزیزم روزی سراسر پر از عشق و شادی و موفقیت و ...

ممنون عزیزم.خدایا شکرت برا این روز زیبا ودوستای گلی مث شما❤️❤️

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.
سلام سلام دوستای خوب و نازنینم. صبح زیبای آفتابیتون بخیر. چای صبونه خوردین؟ نوش جونتون

سلام عزیییزززززززم صبح توام بخیر  عاطفه جونو  ماهی جون و  محبوبه جون بقیه صبح همتون ب خیر خوشی دوستای گلم

من صبحونه نخوردم از 8 هر روز بیدارم ولی دیر صبحونه میخورم الان گشنم برم صبحونه بخورم  

دوستان بازی فراوانی رو حتما انجام بدین من چندماهه انجام میدم .دوبار فراموش کردم ازاول شروع کردم این دفعه هم دوماه پشت هم انجام دادم ولی دیدم همینجوری دارم رد میکنم وازسرم باز میکنم دوباره ازاول شروع کردم باحس خوب واحساس میکنم هرچی میخرم تو زندگیم میاد الان سه روزه رزق وروزی خونه ام بیشتر شده خدایا شکرت خدایا شکرت

ملوسک جون منم دارم انجام میدم.

دیروز یه فکری به ذهنم رسید. الان هرچی که میخرم تو این بازی، عکسشم میذارم. اینجوری بیشتر تو ذهنم میمونه و وقتی برمی گردم از اول مرور می کنم کلی حس و حال خوب بهم میده. امیدوارم تاثیر کائناتی شم بذاره و واقعا تو زندگیم بیان.