یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است. شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
فقط زمان خوندن حاجت ده نفر در نظر بگیرید بعدش صلوات بفرستید.و خواهشا فراموش نکنید تا چهل روز.هر کس زودتر از چهل روز حاجت گرفت بیاد اعلام کنه.لطفا بعد از این پیام اعلام کنید که از امروز شروع میکنید
فقط زمان خوندن حاجت ده نفر در نظر بگیرید بعدش صلوات بفرستید.و خواهشا فراموش نکنید تا چهل روز.هر کس زودتر از چهل روز حاجت گرفت بیاد اعلام کنه.لطفا بعد از این پیام اعلام کنید که از امروز شروع میکنید
سلام .انشاالله از امروز میخونم .فقط ای کاش لیست اسامی رو بذارید که آدم هر روز که میخونه اسامی رو هم تو ذهنش بیاره
گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است. شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد