2777
2789

روزخوبی داشته باشیین خانوماییه نازززززز پراز اتفاقات خوب امیدوارم امروز به تک تک ارزوهای قشنگتون برسین اونایی که نی نی میخوان امروز بفهمن باردارن اوناییی که باردارن یه دنیاارامش تقدیمشون اونایی که بااقاشون قهرن ارامشو خوشبختی ودلجویی نصبیشون واونایی که دلشون غصه داره یه دنیا شادی براشون عاشقا عشق تقدیمشون اونایی که امتحان دارن امیدوارم موفق بشین اونایی که مریض دارین امیدوارم سلامتی عزیزاتونو بشنویین خلاصههههههههه انشالله امروز یه روز رویایی براتون باشه دهتا صلوات به نیابت همتون میفرستم 😍😍😍😍❤❤❤❤💚💚💚💜💜💜 صبححححححح بخیررررررررر

منم خوکچم امروز خوب بشه کامل روحم شادشه ☹️شایدباورنکنی ولی دعای توسل خوندم یه عالمه گریه کردم که خوب بشه حالا نگم برات از تعدادصلوات هایی که فرستادم 😂فکرکنم خودم مریض بشم انقد استرس نمیگیرم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

سلام صبح شما هم بخیر 

ممنون از این همه دعای قشنگ

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عشقم الان یه تاپیک بد خوندم داستان یه مردعوضی خیلی حالم گرفته شد تاپیکت بهم انرژی مثبت داد 💗

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

سلام عزیزم خیلی حس خوبی داد پیامت بهم

هزار برابرش به خودت برگرده 

روزت عالی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

مررررسیییی از انرژی قشنگت ❤❤❤❤

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤