آناناسی_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 200 عنوان مامانایی که به نی نی شیر میدین. کمککک 66 بازدید | 5 پست سلام بچه هاصبح رابطه محافظت نشده داشتم احتمال بارداری میدم. الان شوهرمو فرستادم رفت برام قرص اورژانسی لوونورژسترل خرید. الان که سرچ کردم تو نت نوشته در دوران شیردهی منع مصرف داره!!!حال من چیکار کنم؟؟ کسی تجربه ای داره؟ زندگی ام خوب است.... چقدر بی انصافم !! این زندگی عالی ست.... کنار همسری پر از مهر ... عاشقش هستم ... عاشقم هست ... خدا را شکر ! خدا را شکر 1397/10/15 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silver_star25 عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 5179 شاید بچت بدارومی کنه همین دلش اشوب میشه لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
آناناسی_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 200 شاید بچت بدارومی کنه همین دلش اشوب میشه یعنی خطر دیگه ای نداره برای نی نی؟ تا چند روز اثرش توی شیرم میمونه.... البته دو وعده در روز بهش شیرکمکی ام میدمبچم سه ماهشه زندگی ام خوب است.... چقدر بی انصافم !! این زندگی عالی ست.... کنار همسری پر از مهر ... عاشقش هستم ... عاشقم هست ... خدا را شکر ! خدا را شکر
silver_star25 عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 5179 نع عزیزمی ۲۴ ساعت بدارومی داره تقریبا واسه پسر من اینجوری بود لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
آناناسی_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 200 نع عزیزم ی ۲۴ ساعت بدارومی داره تقریبا واسه پسر من اینجوری بود ممنون عزیزم... خیالم راحت شد زندگی ام خوب است.... چقدر بی انصافم !! این زندگی عالی ست.... کنار همسری پر از مهر ... عاشقش هستم ... عاشقم هست ... خدا را شکر ! خدا را شکر
silver_star25 عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 5179 قربونت لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡