بچه ها من دو ماه دیگه زایمانمه هنوز نه دکترم قطعیه نه بیمارستانم خیلی ناراحتم. قراربود دکتر مرضبه حسینی بیمارستان پاستور باشم ولی الان یهو شوهرم میگه هزینه های بیمارستان پاستور خیلیه برو یک بیمارستان نیمه خصوصی یا دولتی. کسی اینجا بیمارستان امام حسین یا امام زمان زایمان کرده؟ طبیعی بودین یا سزارین؟ راضی بودین؟ میترسم ماماهای بی سواد بچمو بزنن ناقص کنن. توروخدا راهنمایی کنیییین
برید بیمارستان موسی بن الجعفر نیمه خصوصیه عالیه. دکتراش هم عالیه. دکتر بهلول. دکتر اعلمی دکتر نجفی خیلی دکترای خوبی داره. طبیعی ش دو تومن فک کنم سزارین دو پونصد
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
بیاین این گروه مامانای باردار مشهد مشورت کنید پاسخگو هستن