این موضوع تو ناخودآگاهت ذخیره شده...ببین یه چیزی بهچ بگم راحتت کنم..جن جماعت عنصر وجودیش جایی ک آهن باشه در تضاده و هیچ وقت نمیتونه جایی باشه ک اهن وجود داشته باششه..پس هیچ وقت تو خونه های ما نیست..و از طرفی دنیای اونا از ما جداست و هیچ وقت نمیتونیم در کنار هم باشیم...اتفاقا بارها و بارها تو احادیث اومده ک موجودات بی نهایت مهربون و دوستداشتنی هستن ک هیچ ازاری ندارن و تمام چیزهایی ک میشنوی دروغه..از طرفی هم حق هیچ گونه اسیب رسوندنی رو به ما ندارن چون ما هیچ ازاری واسه اونا نداریم...پس بختک و این داستانا هم دروغه و زایده ذهن انسانه...من بحدی رسیده بودم ک حتی احساس کردم تو اون عالم دستش و گاز گرفتم..تا این حد..ولی بعدها ک رو خودم کار کردم کتاب خوندم فهمیدم ک اینا فقط توهمه..بهش میگن فلج مغز..از اون ادمایی هستی ک یا تو خواب خیلی تکون میخوری یا زیادی ثابتی..حالتی قرار میگیری ک اکسیژن کم به مغزت میرسه...حالا این کارایی ک میگم انجام بده
خوندن کتاب چهار اثر
قبل خواب فقط به چیزای خوب فکر کن مثل این ک مثلا یه جایزه یه میلیاردی برنده شدی و میخوای چیکار کنی
سه همش بگو من خدایی دارم ک 24 ساعت مواظبمه و لازم نیست نگران باشم چون مواظبمه حتی تو خواب
وقتی میخوابی کنارت یه بالش بذا
حتما هم همیشه یه پتویی ملافه ای چیزی سرت بنداز
مطمئن باش واسه همیشه از سرت بیرون میره مث من
تنها خوابیدی حتما کنار دیوار باش ک پشت به دیوار بخوابی