2777
2789
عنوان

بختک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 32 پست
بخدا اصلا این موضوع یادم نبود حتی که بخوام بهش فکر کنم

این موضوع تو ناخودآگاهت ذخیره شده...ببین یه چیزی بهچ بگم راحتت کنم..جن جماعت عنصر وجودیش جایی ک آهن باشه در تضاده و هیچ وقت نمیتونه جایی باشه ک اهن وجود داشته باششه..پس هیچ وقت تو خونه های ما نیست..و از طرفی دنیای اونا از ما جداست و هیچ وقت نمیتونیم در کنار هم باشیم...اتفاقا بارها و بارها تو احادیث اومده ک موجودات بی نهایت مهربون و دوستداشتنی هستن ک هیچ ازاری ندارن و تمام چیزهایی ک میشنوی دروغه..از طرفی هم حق هیچ گونه اسیب رسوندنی رو به ما ندارن چون ما هیچ ازاری واسه اونا نداریم...پس بختک و این داستانا هم دروغه و زایده ذهن انسانه...من بحدی رسیده بودم ک حتی احساس کردم تو اون عالم دستش و گاز گرفتم..تا این حد..ولی بعدها ک رو خودم کار کردم کتاب خوندم فهمیدم ک اینا فقط توهمه..بهش میگن فلج مغز..از اون ادمایی هستی ک یا تو خواب خیلی تکون میخوری یا زیادی ثابتی..حالتی قرار میگیری ک اکسیژن کم به مغزت میرسه...حالا این کارایی ک میگم انجام بده

خوندن کتاب چهار اثر

قبل خواب فقط به چیزای خوب فکر کن مثل این ک مثلا یه جایزه یه میلیاردی برنده شدی و میخوای چیکار کنی

سه همش بگو من خدایی دارم ک 24 ساعت مواظبمه و لازم نیست نگران باشم چون مواظبمه  حتی تو خواب

وقتی میخوابی کنارت یه بالش بذا

حتما هم همیشه یه پتویی ملافه ای چیزی سرت بنداز

مطمئن باش واسه همیشه از سرت بیرون میره مث من

تنها خوابیدی حتما کنار دیوار باش ک پشت به دیوار بخوابی

این موضوع تو ناخودآگاهت ذخیره شده...ببین یه چیزی بهچ بگم راحتت کنم..جن جماعت عنصر وجودیش جایی ک آهن ...

مررررسی عزیز دلم بابت راهنماییت.....😍😍😍😍😍😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من هروقت تو خواب ناخوداگاه از پهلو به پشت خوابم میره بختکی میشم بدجور کاملا حس میکنم که گلوم گ ...

خیلی ترسناکه من تاحالا نگرفتم ولی😱

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤