2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون خوش قدم بودن براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 13577 بازدید | 71 پست
بچه واقعا قدم داره

اسم بچه هاتو میگی؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من قبل باردارشدنم میگفتم خدایا بچه باخونه بده و لاغیر

باردارشدم یهو جاریم هم باردارشد مجبور شدن زود عروسی کنن منم ازخونه مادرشوهر بلندشدم و رفتم وهمین باعث شد دوسال بعد خونه خریدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون قدم های کوچولوی همه فرشته های پاک خدا چه دختر چه پسر😍😍

پسر منم فوق العاده خوش قدم بود

شوهرم کار خودشو توی بازار زد و الان الحمدلله خیلی وضعیتمون بهتر شده تا قبل تولدش

خدایااز خودت میخوام زندگی همه رو آروم و شاد و پر از موفقیت کنی

آمین🙏🙏🙏🌹🌹

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

من شوهرم پیشنهاد کاردادن بهش

بعدشم ک ب دنیا اومد دوتا النگ ویه جفت گوشواره همسری خرید برام یه زمینم گرفتیم راستی

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
گومبولی شما چند سالته ازدواج کردی ببخشید فضولی میکنم ولی کنجکاوم بدونم

خواهش میکنم من ۱۶ سالم بود ازدواج کردم یکسال عقد بودم بعدم عروسی کردم ۱۹سالگی اولین بچه ام بدنیا اومد ۲۳دومی

بچه ها که معصومن و همشون خوش قدم.ولی با اومدن پسر من بااینکه خرج زایمان و دکتر و ازمایشا خیلی زیاد ب ...

من به اسم و تاثیرش روی سرنوشت آدم اعتقاد دارم

اسم بچه هاتونو بگید لطفا

میگن اسم محمد پر از خیر و برکته

بعد از به دنیا اومدن محمد سبحان (بچه داداشم) داداشم اینا از یه بحران مالی بزرگی جستن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
بچه کلن روزی داره ولی دختر بچه ها واقعا روزیشون خیلی زیادتره.خداحفظشون کنه 

من که فوق العاده بد قدم بودم😕😔مامانم منو زایید میگفت از بیمارساان اومدم خونه نون خشک و دوغ خوردم...بیچاره😔

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس