2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون خوش قدم بودن براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 13576 بازدید | 71 پست

واسه من خیلی خوش قدم بود،طلا خریدیم همسرم کار جدید پیدا کرد خونمونو عوض کردیم،اون خونه ای که همیشه آرزوشو داشتم گرفتیم،درامدمون خیلی زیاد شد کلا وضعمون خیلی بهتر شد....اما دخترم بعد ۱۵ ماه که با خودش این همه خوبیارو اورد رفت دیگه پیشمون نموند آسمونی شد،لطفا واسه شادی روح دخترم یه صلوات بفرستین 

خواهشا نپرسین چرا

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

ما خونمونو عوض کزدیم .ماشینمونو یکم بهترشو خریدیم .قرعه خونکی داشتم جایی بعد یه ماه از تولدش برام درآومد😊😊

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که فوق العاده بد قدم بودم😕😔مامانم منو زایید میگفت از بیمارساان اومدم خونه نون خشک و دوغ خوردم.. ...

آخی ..الهی .. 

اینطوری نگو این که دلیل بر بد قدمی نمیشه 

مطمئنا با ورودت کلی خبرای خوب بهشون رسیده

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
قربون قدم های کوچولوی همه فرشته های پاک خدا چه دختر چه پسر😍😍 پسر منم فوق العاده خوش قدم بود ش ...

عزیز اگر فضولی نیس، چه کاری زدن؟ مغازه خریدن؟ چقد سرمایه گذاشتن

میشه کمی توضیح بدی؟ 

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
پسراولم به شدت انرژی مثبت داشت با اومدنش خونه گرفتیم کارگاهی که شوهرم چندین سال توش اجاره بود رو خ ...

چقد عالی سهیلاجان، آفرین، یه کارکن ک چشم نخورین

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
تا باردار شدم کار پیداکردم گوشی و ک میخواستم خریدم لوازم خونمو  عوض کردم الانم ماشین ‌ و ع ...

برا خونه توسل ب امام جواد ع

بعد هرنماز ۱۴ بگو یاجواد الاعمه ادرکنی.

رب انزلنی منزلا مبارکا سرچ کن آیه اش رو مداومت کن. 

ذکر یاجواد ، یا رزاق ، استغفار زیاد بگو موثره

عزیز اگر فضولی نیس، چه کاری زدن؟ مغازه خریدن؟ چقد سرمایه گذاشتن میشه کمی توضیح بدی؟ 

نه مهربون این چه حرفیه

شوهرم توی کار ماشین سنگینه ولوو

قطعاتش رو میفروشه 

قبلا با عموش کار میکرد ،از اونجا بود که بین بازاریا اسمش روی زبونا افتاد که کاسبه و کار بلده 

توی خاطره زایمانم گفتم که عموش اخراجش کرد و...

خیلی اتفاقا افتاد تا پسرم 6 ماهه که بود یکی از بزرگای همین کار به همسرم پیشنهاد شراکت داد و شوهرمم قبول کرد

شکر خدا اون اقا خیییلیییی محترم و خوبه و چون شهرستانه هفته ای دو روز میاد تهران و بقیش با شوهرم و برادرشه

مغازه رو فعلا نخریدیم اما انبار پشتشم اجاره کردیم فعلا تا ان شاالله یکسال دیگه زمین بخریم و ملکش رو خودمون بسازیم

سرمایه اولمون فقط کمک خدا و اعتماد اون اقا حدود یک میلیارد بود

اوضاع بازار الان آشفتس ولی شک ندارم موفق میشیم 

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
نه مهربون این چه حرفیه شوهرم توی کار ماشین سنگینه ولوو قطعاتش رو میفروشه  قبلا با عموش کار م ...

مرسی، باامید ب خدا

عزیز مداومت ب سوره واقعه، ذکر یاجواد الاعمه ادرکنی، توسل ب امام جواد، سوره تکاثر

و هروز بترتیب خوندن: ذاریات طلاق مزمل انشراح

خیلی برکت میده.

التماس دعا بوس

رزقتو زیاد میکنه