2777
2789
من لاغر کردم بالا نبود رو مرز بود کبدمم گرید ۱ بود کلا چربیو قندو گذاشتم کنار خداروشکر بهترم 

خدارو شکر. من شکمم و پهلو هام خیلی زیاده. من اصلا اهل خوردن چربی نیستم باور کنید رو برنجم یه قاشق اون موقع دم کردن روغن میدم. اصلا کره هم نمیخورم. یه روغن 2لیتری رو تا 1ماه یک ماه ونیم استفاده میکنم. قندم که هیچی. خداشاهده یه وقتایی چاییم رو خالی میخورم.من حتی از شیرینی خرما هم دلم زده میشه.

چند مدت طول کشید تا خوب شدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر. من شکمم و پهلو هام خیلی زیاده. من اصلا اهل خوردن چربی نیستم باور کنید رو برنجم یه قاشق او ...

من سه ماه ولی خب ۶ ماه گذشت از وقتی فهمیدم بعد از دادم درضمن تحرکمم بالا بردم توهم بالا ببر

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
من سه ماه ولی خب ۶ ماه گذشت از وقتی فهمیدم بعد از دادم درضمن تحرکمم بالا بردم توهم بالا ببر

وای واسه یه لب مرز اینقدر طول کشید مال من که هیچی.

باشگاه میرفتین. قرصم استفاده کردین

خواهش در حدیکه میدونم میگم چربیتو بیار پایین قرص نخور ک بیچاره میشی رو چشم کلیه قلب همه جا چربی بالا تاثیر داره تو نت بزن راه های کاهش چربی و همونارو بیشتر انجام بده موفق و سلامت باشی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
خواهش در حدیکه میدونم میگم چربیتو بیار پایین قرص نخور ک بیچاره میشی رو چشم کلیه قلب همه جا چربی بالا ...

عزیزم من بخاطر اینکه مهرهای کمرم فاصله داره نمیتونم زیاد ورزش کنم.

کلسترولم225 و LDL163

به نظر شما خیلی زمان میبره که خوب بشم. چون در حال اقدام بارداریم