2777
2789
عنوان

خانوما میشه راهنمایی کنید

238 بازدید | 57 پست

سلام ده ماهه که خونه خریدیم این خونه رو از پدر شوهرم خریدیم.وقتی میخواستیم بازسازی کنیم توی چارچوب در یکی از کارگرا دو تا دعا و جادو جنبل و از این چیزا پیدا کرده بود و خودش انداخته بود به شوهرم گفتم نباید مینداخت و باید نشونمون میداد که ببینیم چی نوشته و......

حالا تو این ده ماه ما خیلی دعوا ناسازگاری داشتیم خیلی بی مورد یا بعضیاش اساسی من اعتقادی ندارم به جادو ولی چند روزه دارم فکر میکنم نکنه بازم چیزی توی خونه باشه و ما ندیدیم و اعصاب خوردیا و دعوا ها مال اونه.(به خدا قبلا که سه سال مستاجر بودیم نمیگم همیشه گل و بلبل بودیم اما خیلی شاد تر بودیم)

اینم بگم پدر شوهرومادر شوهرمم جدا شدن و طلاقشون تو همین خونه اتفاق افتاد و شوهرم میگه یادمه که چقدر مامانم یه دفعه ای جیغ و داد میکرد بابام از کار میومد الکی الکی جنگ راه مینداخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه میگم انقدر ذوق خونه داشتم چه کار ها که نکردیم چقدر تلاش کردیم خونه دار شیم اما وقتی انقدر بحث داریم میگم از وقتی اومدیم اینجا اصلا همه چیز به هم ریخته خونه نداشتیم بهتر بود۰☹

کجا ها باز میکنند یعنی موثره؟

من ب سرکتاب اعتقاد دارم باید پیش یکی بری ک قدیمی باشه ب این جدیدا اعتماد نکن شما کدوم شهر ی همونجا بگرد برو مسجد از اونجاها بپرس کسیو میشناسن یا نه

کجا ها باز میکنند یعنی موثره؟

نه بابا.. بدتر یه چیز برات مینویسه گند میزنه تو همه چیز..

اینایی که با جن  در ارتباطن اونا درست میگن که همیشه فقها سفارش میکنن از اجنه کمک نگیرید و پاشونو تو زندگیتون با اجازه ای که خودتون به اونا دادید باز نکنید چون اونا بی اجازه حق ورود به زندگی کسی رو ندارن به محض اینکه وارد زندگی کسی بشن رفتنشون کار ساده ای نیست..شوهرتو راضی کن خونه رو بفروشه جای دیگه بخرین..