2789

جواب سه روزش تا چ اندازه قابله اعتماده

من سنو ها وغربالگری دوم مشکل داشت خییلی نگرانم شوهرمم پسرخالمه.... 

اینا فاکتورهایی بود ک مشکل داره

Nt2/34

Nb3/5

سندرومsLos1:40

اینا نتیجه غربالگری وسنوهامه

اکو قلب جنینم دادم مشکل نداشت 

22سالمه😢 خیلی استرس دارم

الانم19هفته و4 روزمه

راستی دونمونه از مایع امینیون دادم یکی دادم برای مرکز ژنتیک سلطانی شیراز واسه کوچیک بودن تیغه بینی و یه نمونه دیگه دادم به ازمایشگاه پیوند شیراز ک بفرسته ب تهران واسه همین sLos ک این جوابش یه ماهه دیگه میاد😰

شرایط سختی دارم 

اگه مثبت بشه چیکار کنم هفته امم بالاست دوتا جواب باید بگیرم اگه هفته ام بره نزدیک25 چ خاکی ب سرم بریزم

باید برم شیراز اونجام کسی رو ندارم خودم اینور بوشهرم خیلی دورم ازسیراز😔 شوهروم تا یه ماه دیگخ مرخصی نداره

ببخشید طولانی شد دلم گرفته💔😣😔

همين كه دو روز ديگه ميادم معتبره عزيزم اگه چيزي باشه ميگه! به ما كه همچين چيزي گفتن

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم نگران نباش.. راستش دوست من دکترش بهش گفت چون پسر خاله دختر خاله اید احتمالا نشانگان داره بچت 😢یعنی شب و روز گریه میکرد و استرس داشت... ولی من بهش میگفتم نکن اینکارو باخودت... از هر هزارتایی یه امینوسنتز جوابش خوب نیست.. الانم پسرش سالمه و خوشمزززه تو بغلشه 😍😍😍عزیزم اصلا نگران نباش..دکترا هم تو دل ادمو خالی میکنن..

هزیزم من انجام ندادم فقط میدونم باید بسپری به خدا شنیدم خیلی از کسایی که میفرستن امینو بچه هاشون هیچ مشکلی ندارن فقط واسه تیغ زدن مردمه خدا لعنت کنه اگه اینجوری باشه مه دل به زن حامله رو نلرزونن

همين كه دو روز ديگه ميادم معتبره عزيزم اگه چيزي باشه ميگه! به ما كه همچين چيزي گفتن

شما چ مشکلی بود ک امینو شدی من فک کنم مشکلم حاده این slos  شانس من مثبت شد 

واسه من بخاطر كيست تو سر جنين بود

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
پسر دوست منم دماغش کوچولوعه ب صورتشم میاد ..😍برا همین گفتن ممکنه نشانگان باشه

واسه منم گفتن تیغه بینیش کوچیکه... البتع من خودمم دماغم کوچیکه شاید ب خودم ببره نمیدونم والا با این حرفا خودموگول میزنم😞

عزيزم نگران نباش فقط به خدا توكل كن و استرسو بيرون كن از خودت با اين همه نگراني بدتر نگراني بيشتري رو جذب مي كني فقط با خودت تكرار كن بچم سالمه من مطمئنم كه سالمه اينو بگو و ايمان داشته باش و اعتقاد داشته باش و توكل كن به خدا شك به دلت راه نده فقط اروم باش به چيزاي خوب فكر كن فقط بچتو حس كن و ايندشو بشين فكر كن بخند شادي كن نزار فكرمنفي  و استرس بهت غلبه كنه ازت خواهش ميكنم اينكارارو بكني و شايد و افعال منفي رو هم بريز دور فقط با اطمينان بگو سالمه من شك ندارم كه چيزي نيست و دلت شاد ميشه خبرشوهم بيا بده منم دعا ميكنم برات

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

نگران نباش

منم غربال اولم ان تی ۲ و۱۱ بود

دکتر برام غربال دوم نوشته که بیست ودوم دی باید برم ولی توکلم بخداست

ایشالا که هم نی نی شما هم نی نی من سالمن

بخودت نگرانی نده یه نذر کن برا سلامتیش

عزيزم نگران نباش فقط به خدا توكل كن و استرسو بيرون كن از خودت با اين همه نگراني بدتر نگراني بيشتري ر ...

مرسی عزیزم چشم انشالله خبر سالمیشوبهت میدم

ولی خیلی این چهار پنج ماه بارداری زجر کشیدم... شوهرم اگه همکاری میکرد و دوماه پیش امینوسنتزمیکردم اینقداسترس نداشتم 

خیلی عذابم میده 

اون روز ک رفتیم شیراز ک نتیجه انومالی رو نشون دکترم بدم وقتی گفت حتما باید امینو بشی... امدیدم بیرون شوهرم خیلیب من ناسزا گفت و واسه اولین بار کفر میکرد😣😣😔😔 خیلی بهم فشار روحی وارد کرد همه دردا یطرف درد بی کسی خودم ی طرف باورت میشه شب واسه اینکه پول نده مسافر خونه.. من تو ماشین اونم پراید ب اون تنگی خوابیدم شیرازم فوق العاده سرد.... خیلی زجرکشیدم ک فقط خودم میدونم وخدای خودم  😭😭😭الان پشیمون شده ولی چ فایده من تو ذهنم مونده وهمش استرس اینو دارم اگه زبونم لال جوابش مثبت بشه بازم بایداسیر وزندونی حرفای وغرغرای شوهرم بشم... اخه شوهرم تو مشکلات خیلی ضعیفه وروحیشو میبازه و........ 

اینقد ترس دارم ک شکمم سفت میشه دست خودم نیست 

مامانم زنگ میزنه حتی نمیتونم باهاش درد دل کنم هیچکسی نیست شوهرمم بشدت خرافاتی وذهنش مریضه میگه تقصیرتوهه هر اتفاقی بیفته😔😔😔😔