2789
عنوان

خانم های بارداري ک ب تازگی امینوسنتز انجام دادن میشه بیان توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 22 پست
واسه من بخاطر كيست تو سر جنين بود

واسه این امنیو کردن؟ پسر منم تو سرش کیست داشت ولی دکتر فوق تخصص جنین گفت هیچی نیس خودش جذب میشه همنیطورم شد خداروشکر

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
نگران نباش منم غربال اولم ان تی ۲ و۱۱ بود دکتر برام غربال دوم نوشته که بیست ودوم دی باید برم ولی ت ...

خیلی نذر کردم امیدم ب خداست انشالله نی نی ات سالمه

لطفا دعام کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونم درک کنم حالتو من خودم پریروز رفتم ان تی گفتن بچت هیدروزسفالی داره تیعه بینی دیده نمیشه .... البته جای مجهزی نبود و ناشی امروز باز یه جای دقیق تر نوبت دارم . من‌مطمینم بچم سالمه ان شالله. توهم همینو بگو به خودت تلقین کن

این غربالگری ها فقط مثل خوره افتاده به جون زن باردار 

اطراف من هرکی رفت غربالگری یه عیبی رو بچش گذاشتن اخرش همه بچه ها سالم به دنیا اومدن

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن

مال پسر من ۲‌.۲ بود ان تی ولی دکتر گفت نرماله !!!!الان پسرم ۶ سالشه باور کنید این غرابالگری ها فقط احتمال وجود بیماری رو بیان میکنن قدرت تشخیصی ندارن

واسه این امنیو کردن؟ پسر منم تو سرش کیست داشت ولی دکتر فوق تخصص جنین گفت هیچی نیس خودش جذب میشه همنی ...

اره! قراره يه سونو هم ٣٠ هفته بدم ببينم جذب شده يا نه؟

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
مرسی عزیزم چشم انشالله خبر سالمیشوبهت میدم ولی خیلی این چهار پنج ماه بارداری زجر کشیدم... شوهرم اگه ...

نكن اينكارارو با خودت ببين منم كردم بچمو اخر از دست دادم تو نكن استرسو بريز دور به هرچي فكر كني سرت مياد خواهشا بي خيال شو حالتو درك ميكنم پس با خدا حرف بزن ارامش داشته باش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
میتونم درک کنم حالتو من خودم پریروز رفتم ان تی گفتن بچت هیدروزسفالی داره تیعه بینی دیده نمیشه .... ا ...

واقعا خاك برسرشون كه اينقدر استرس ميدن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي