بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر منم ماه پیش اینطوری شد ۷روز عقب انداختهبود بیبی منفی بود رفتیم آز داد منفی بود گفتن بازم ۳روز دیگه ی آز دیگه بازم رفت آز داد منفی بود بی سابقه بوده برای خواهرم عقب بندازه همیشه منظم بود تا اینکه بعد ۱۰،۱۲ روز شد
بخاطر تغییر فصله .منم مامانم عقب انداخته بی بی زده منفی بوده..ابجیمم عقب انداخته خودمم همینجوری ..مادرشوهرمم عقب انداختهبخاطر تغییر فصله ک اینجوری شدی
عزیزم ناامیدنباش صبور باش من الان ۸روزه ۳بارم بی بی زوم منفی شده غیر از سینه درد همه علائمم داشتم از دیروز ندارم دیگه باز پناه برخدا ۲روز دیگه صبر میکنم بعد میرم ازمایش ان شاءالله شما باردار باشی واسه همه منتظرا ومنم دعا کن دلمون شاد بشه ممنون
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.