2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز غروب پسرم از بالای مبل افتاد رو سرامیک بغلش کردم گریه میکرد بعدم اورد بالا 

ولی فقط همون یبار بود سرشم خیلی ماساژ دادم 

همون دیشبم اصلا سرش درد نداشت 

امروز کاملا خوب بود 

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

حالا یسریا هی میگن ببرش سی تی اسکن 😥😥😥

ببرمش یعنی 

بالا اوردنش به نظرم از ترس بود چون منو پدرش هی داد بیداد کردیم 

فقط همون یبارو بالا اورد ک من میگم از ترسه 

بهدش حتی حالت تهوع هم نداشت

سرش اصلا ورم هم نکرده دردم ک اصلا نداره 

عزیزم ارتفاع مبل اگر کمتر از یک متر باشه 

بچه استفراغ مکرر و جهنده ، کاهش سطح هوشیاری و گیجی و خواب آلودگی بعدش نداشته باشه نیازی نیست 

هر کدوم رو اگر خدایی نکرده داشت ببر که سی تی چکاپ بگیرن وگرنه نگران نباش

چند وقت پیش دختر منم اینطوری شد 2 بار بالا آورد ما سریع بردیم بیمارستان سی تی گرفتن گفتن هیچی نیست،ولی قبل از سی تی که با دکترش صحبت کردم بهم گفت خانم نگران نباش واکنش سر بچه ها نسبت به زمین خوردن بالا آوردن هست،حالا شما هم اگر دیدی بچت بازم بالا آورد و گیج و منگ بود حتما ببر دکتر

حالا یسریا هی میگن ببرش سی تی اسکن 😥😥😥 ببرمش یعنی  بالا اوردنش به نظرم از ترس بود چون منو ...

اره عزیزم سر خیلی حساسه خدایی نکرده دور از خونش امکان داره لخته خون توش جمع شه و خطرناک میشه. عکس بگیر خیالت راحت شه

چند وقت پیش دختر منم اینطوری شد 2 بار بالا آورد ما سریع بردیم بیمارستان سی تی گرفتن گفتن هیچی نیست،و ...

خداروشکر امروز خیلی طبیعی بود و مثل همیشه حالا بقیه میگن ببرش سی تی یه موقع بعدها یچیزیش میشه 😥😥😥😥

اره عزیزم سر خیلی حساسه خدایی نکرده دور از خونش امکان داره لخته خون توش جمع شه و خطرناک میشه. عکس بگ ...

یعنی ببرمش ؟؟؟؟