2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم 11 سال از خودش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 13914 بازدید | 213 پست
منم میخوااااااااااام 😂

هر چیزی و میبینی میخایی😂😁😁

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون دوتا بچه تو همچین خونه ای که شما ترسیم کردی به نظرت درست و سالم تربیت میشن و بزرگ میشن آیا؟🤔

بله شرایط داره ما داریم از اشنایان دوتا دختر دارن دقیقا همین شرایط رو دارن خانوم رفت مهریه و نفقه پرخواست داد خونه جدا اجاره کرده هرماه خرج خونه بچه ها ونفقه گدای خانوم رو دولت میگیره میده به خانوم مرد هم میاد فقط یر میزنه به بچه ها چون زن شکایت کرده که با زن های مختلف میگرده میترسه مریضی بگیره و شوهرم دست بزن داره امنیت جانی ندارم ولی نمیخوام طلاق بگیرم حالل شوهرش فقط میره بچه هارو میبینه هکین 

تا خدا با من است زمانه با من است .

همچین مردایی لایق اسم پدر نیستن حتی به دوتا طفل معصوم هم رحم نکرده چقد هوا و هوس چقد حس شهوت آخه 😒

بسه دیگه همه زندگیا انگار فقط تو اینا خلاصه میشه 

البته مرد خانواده دارو با اصل و نصبم کم نداریم (نریزن سرم صلوات)😀😄😃😀😀😀😂

زن ؛ به اندازه تمـــــــــام ظرافت هاے زنانه اش قدرتمنــــــــــد است.فقط کافیست نخواهـــد تکیه کند .دنیایــــے را به دوش میکشد😍💪💪💪👑👑👑👑
چون شرایط نگهداریشونو نداشتم. نه کار میکنم نه پس اندازی دارم. پیش مامانشن . ولی بهشون میرسن خیالم را ...

اهاان 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
چون شرایط نگهداریشونو نداشتم. نه کار میکنم نه پس اندازی دارم. پیش مامانشن . ولی بهشون میرسن خیالم را ...

سلام  خانواده اش چی ؟..... محله کار چی ؟..... فامیل ها چی .... هیچکدوم براش مهم نبود ...خانوادهاش بهش هیچی نگفتن 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))