2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم 11 سال از خودش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 13914 بازدید | 213 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسره منم ۱۱سال ازم بزرگتره😕

من شوهرم 11 سال بزرگتر ه. خیلی خوبه 😍

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
شوهر منم ۱۱بزرگنر از منه

تو منی؟ یا من تو؟ 😀

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
چون شرایط نگهداریشونو نداشتم. نه کار میکنم نه پس اندازی دارم. پیش مامانشن . ولی بهشون میرسن خیالم را ...

میدونم سختت بوده..ولی برای بچه  خیلی سخته پیش مادرش نباشه😔

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

اون خانومه بیشعور هست که اومده با مرد زن دار 

ولی اصله عیب همسرته حداقل زنه طلاق گرفته و به شوهرش خیانت نمیکنه ولی شوهره شما بهت خیانت کرده

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
سلام  خانواده اش چی ؟..... محله کار چی ؟..... فامیل ها چی .... هیچکدوم براش مهم نبود ...خانواده ...

وقتی مرد کرم بیوفته تو شلوارش هیچی براش مهم نیست دبگه 😑😑

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
خانوادش از خداشونه من برم. از اولم منو نمیخواستن . خوبه سنتی هم بوده 

طفلی .... انشالله هرچی خیره براتون اتفاق بیافته ...انشالله نادم و پشیمون با سر پایین برمی گرده پیشت حلال خواهی ...می گن چوبه خدا صدا نداره ...اما اگه بخوری دوا نداره 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))