2777
2789
بنظر من بهترین رشته علوم آزمایشگاهیه بدون پارتی میری سرکار ,همشوون تقریبا سرکارن,هرآزمایشگاهی برن نی ...

نمیدونم ماآدما چرا هیچ وقت راضی نمیشیم 

من علوم آزمایشگاهی خوندم 

استخدام رسمی هم هستم اما همیشه دوست دارم بخونم واسه پزشکی 🙁🙁🙁🙁

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارشد  هسته ای شهید بهشتی ۶ ساله بیکار

یه بار قبول شدم ازمون استخدامی مصاحبه هم قبول شدم ولی به جای من کسی دیگه رو ورداشتن  

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
عزیزم منم خیلی تلاش کردم پایان نامم که فقط مال من نمره بالایی گرفت تو بچها من با یکی از استادمون توک ...

استادا فقط حرف میزنن!! نباید بهشون اعتماد کرد!

شما تو دادگستری و دادگاه هم میتونی به عنوان روانشناس و مشاور خانواده کار کنین چون کمبود نیرو دارن. حتما سایت ای استخدام رو چک کنین

تو بهزیستی ها، پرورشگاه ها، به خصوص مدارس غیر انتفاعی... البته شما بهتر از من میدونین ولی به نظرم اصلا ناامید نشین. اگه دست به قلمتون خوبه با این همه تجربه میتونین کتاب بنویسین.

یا وارد کار تولید محتوای روانشناسی تو کانال های تلگرامی و اینا بشین و مشاوره مجازی بدین. خیلی بازدهی خوبی داره😉مراجع مجازی هزینشم براتون کارت به کارت میکنن. به نظرم اولش باید یه مقدار هزینه برای شات کردن و تبلیغ شدن تو پیج هایی با فالوور بالا بپردازین بعد که کارتون گرفت خودتونم میتونین از طریق تبلیغات پول بدست بیارین.... یا تو تلگ.رام بعد از ارسال هزینه با ویس مشاوره بدین

راستی تو دانشگاه پیام نور هم میتونین تدریس کنین چون دانشگاه دولتی بودین

سختی ماجرا اینه ک کساییکه دیپلم هم ندارن جاهای عالی هستن با بند پ آدم نابود میشه 

اینا کنکورم راحت قبول شدن... من دبیرستان شاگرد اول کلاس بودم شاگردای تنبل که چه عرض کنم متاسفانه بعضا خنگ رشته های تاپ تو دانشگاه های دولتی تهران قبول شدن

لابد همینام میخوان استخدام بشن دیگه

استادا فقط حرف میزنن!! نباید بهشون اعتماد کرد! شما تو دادگستری و دادگاه هم میتونی به عنوان روانشناس ...

بهزیستی که اقدام کردم نیرو نمیخاستن عزیزم پیام نور هم حق التدریس نمیگیره پر بود متاسفانه 

امیدم بخداس واقعا به سختی درس خوندم خیلی ناراحتم 

اینا کنکورم راحت قبول شدن... من دبیرستان شاگرد اول کلاس بودم شاگردای تنبل که چه عرض کنم متاسفانه بعض ...

دقیقا 

اخه ما بد موقعی هم فارغ تحصیل شدیم پسر خاله من سال ۸۰ با فوق دیپلم نساجی آگهی زده بودن روزنامه مترو نیرو میخاس الان چند ساله مشغول خیلی کارش خوبه اما آگهی های الان ببین فقط چرت و پرت

من متولد 71 هستم بنظرتون ارزش داره دوباره بخونيم براي پرستاري?

شما مامایی دارین خیلی حرص ادم میگیره بشینه پرستاری بخونه نمیتونی به عنوان ماما پرستار استخدام شی چون شما کارای پرستارو میتونین انجام بدین

من متولد 71 هستم بنظرتون ارزش داره دوباره بخونيم براي پرستاري?

اره خوبه ولی پرستارها هم راضی نیستن از حقوق و شیفتای زیادشون منکه مخم نمیکشه دیگه بخونم ولی شما اگه علاقه داری حتما بخون عزیزم