2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پرسيدم گفتن وزارت بهداشت قبول نميكنه

دوستم مامایی داره داره به عنوان پرستار تو یکی از بیمارستانا کار میکنه من دقیق از شرایطش خبر ندارم گلم رشته ات خوبه پیگیر باش انشالله استخدام میشی 

منم لیسانس دولتی و بیکار تموم موهام توازمایشگاههای دانشگاه ریخت اخرشم هیچی رفتم یه جا کارگری باورتون میشه؟ تویه کارخونه اونوقت تدازمایشگاه همون کارخونه که مربوط به رشته من بود یه عده ادم غیر متخصصو باپارتی گذاشتن جوریم باادم رفتارمیکردن انگار ارث باباشونو خوردیم اخرشم دیسک گردن گرفتم مریض شدم اومدم بیرون هنوزم که هنوزه مادرشوهرم زر میزنه چرااومدی بیرون اونوقت دختر خودش تودانشگاه غیرانتفاعی درس خونده یه کار براش پیداشد میگه دختر من اینقدردرس خونده بره کارگری اینقدردلم شکست که نگونفرینش کردم

بهزیستی که اقدام کردم نیرو نمیخاستن عزیزم پیام نور هم حق التدریس نمیگیره پر بود متاسفانه  امید ...

وای😧 حیفه آخه... شما انقدر تلاش کردی.. به نظرم اینجور مواقع باید از خدا کمک بگیریم.مثلا چله سوره حشر که تو همین نی نی سایت خیلیا ازش معجزه دیدن. حتی حدیث داریم از امام جعفر صادق که مجربه و برآورده میشه. اصلا مخصوص همین حاجت ها و گرفتاری های بزرگه. به این صورت که تا چهل روز، روزی یک بار با سوره حشر رو میخونی و بین این روز ها اصلا نباید فاصله بیوفته. میگن از همون روزای اول تغییرات خوبی رو احساس میکنین. بعضیا هم به چهل روز نرسیده حاجت گرفتن.

خدا کمکت کنه عزیزم بازم میگم امیدت رو از دست نده. ایشالا به جایگاهی که شایستگیش رو داری میرسی.

منم لیسانس دولتی و بیکار تموم موهام توازمایشگاههای دانشگاه ریخت اخرشم هیچی رفتم یه جا کارگری باورتون ...

عزیز دلم هیچی مهم تر از سلامتی نیس اصلااااااااااا ب حرف هیچ احد وناسی اهمیت نده از ی گوشت بگیر ی گوشت بده بیرون من میدونم چقد کارخونه سخت و مزخرف کارش واقعا مردها هم پیر میشن چ برسه ب خانما غصه نخور اهمیت نده 

وای😧 حیفه آخه... شما انقدر تلاش کردی.. به نظرم اینجور مواقع باید از خدا کمک بگیریم.مثلا چله سوره حش ...

مرسی دوست مهربونم اتفاقا شروع کردم سوره حشر فقط شرمنده ی سوال پیش اومد شانسی گفتی شما بپرسم ازتون اینکه میگن نباید فاصله بیفته خب مثلا دوران عادت ماهیانه باید چکار کرد قرآن نمیشع خوند ک

عزیز دلم هیچی مهم تر از سلامتی نیس اصلااااااااااا ب حرف هیچ احد وناسی اهمیت نده از ی گوشت بگیر ی گوش ...

اونم کارگری کردن. مجبورمون میکردن دستگاههاروتمیزکنیم یا تی بکشیم بعداونم رفتم یه جادیگه از هفت صب تا هفت شب حتی وقت یه چای خوردن نداشتیم ماهی700 الان دارم توخونه تدریس خصوصی میکنم اعصابم ارومتره شمام همینکارو بکن خرجیم نداره فقط اولاش یکم سخته تاراه بیفتی

مرسی دوست مهربونم اتفاقا شروع کردم سوره حشر فقط شرمنده ی سوال پیش اومد شانسی گفتی شما بپرسم ازتون ای ...

خواهش میکنم اتفاقا منم شروع کردم و روز چهارم هستم و بازم اتفاقا😉😉 عادت هستم. نه این چله ها برای عادت مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونین ادامه بدین (هر چند میگن خوندن بیشتر از هفت آیه موقع عادت مکروهه😕)

ولی اینم شنیدم برای زیارت عاشورا در این مواقع به روش حق شناس باید نائب بگیرین

ایشالا حاجت روا میشیم هردومون🌹

عزیزم روش حق شناس یعنی چجوری 😮

یه ختم چهل روزه زیارت عاشورا هست که آیه الله حق شناس گفته که به نظرم خیلی سخته چون شرایطی داره از جمله انجام واجبات و ترک کامل محرمات. مثلا در این مدت نباید غیبت کنی و دروغ بگی. در دوران عادت هم باید نائب بگیری.من که خیلی دلم میخواست امتحانش کنم اما خب سخته چون همه باهاش معجزه دیدن.

امکان نداره کسی با این حاجت نگیره و اگه قرار باشه یک درصد هم شخص حاجت نگیره به گونه ای به طرف نشون داده میشه که چرا به صلاحش نیس تا آروم بشه. ولی بازم به شدت معجزه کننده ست و ردخور نداره. من شنیدم اگه شخصی راضی بود که دعاش قبول بشه بدون در نظر گرفتن مصلحتش، قبول میشه. اگه توفیق پیدا کردی حتما برای منم دعا کن🌹 تو نی نی سایت با این هر کس انجام داده حاجت گرفته!

اینجاست عزیزم