2777
2789

جدیدا توی تل گرام خیییلی تبلیغ میکنن

۳تا کانال من دارم

یکی

معجزه لاغری با مهتاب

یکی لاغر شو

یکی هم لاغری با اسلیم گل

چیزایی که مینویسن خیییلی وسوسه کننده ست.

کلا این قرصا چیه؟

کسی اطلاع داره؟

جالب اینکه میگن گیاهیه و پک مخصوص شیردهی و دیابت و فلان هم داره

توی ۲ماه ۲۰تا ۲۲کیلو لاغر میکنه!!!

اون کانال معجزه لاغری با مهتاب اسم پک شیردهیش سیتو(cito)هست

کسی از مصرف کرده؟یا از نزدیکاتون؟

ممنون😍

اینا رو نه ولی عمه ی دوستم از ماهواره گرفت لاغر شد ولی صورتش پر لک شد اونم رفت دکتر پوست برطرف کرد الان بعد چند وقت باز برگشته سر جای اول و خیلیییییم عوارض داره شما برای لاغری فقط کالری شماری کن و ورزش کن ایناییم که مینویسن صرفا برای جذب مشتریه!

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رو نه ولی عمه ی دوستم از ماهواره گرفت لاغر شد ولی صورتش پر لک شد اونم رفت دکتر پوست برطرف کرد ا ...

اتفاقا این یکی از مشتریاش نوشته بود از وقتی اینارو مصرف میکنم صورتم خیلی شفاف شده

میگم که کلا کانالاشون خیلی وسوسه میکنه

جا برا شک نمیزاره

یکی از کانالا گفت بهت میدم تا ۱۰روز اگر راضی نبودی جنسو برگردون

یعنی ضمانت مرجوع داشت😒

اتفاقا این یکی از مشتریاش نوشته بود از وقتی اینارو مصرف میکنم صورتم خیلی شفاف شده میگم که کلا کانال ...

مرجوع هم کنی اینقد اذیتت میکنن اخرم پولتو نمیدن خوردن دارو برای لاغری سمی بیش نیست وسوسه نشین 

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    
منم خیلی شنیدم ، همسایمون استفاده کرده خیلی راضی هست ، اما من دودلم

پیامتو الان خوندم...

خیلی وقته این تاپیکو زدم کلا زیاد اینجا نمیام.

من بعدش که اون پیامهای گروهها رو میخوندم وسوسه شدم و از همش سفارش دادم یکی یکی...

یعنی اولین کانال سفارش دادم شکست خوردم بعد دومی باز شکست و سومی و همچنان فایده نداشت...

الان پنج سال از اونموقع گذشته...

من همچنان چاقم...همچنان رژیم...همچنان ورزش و بی فایده...

دیگه نوبت عمل بای پس گرفتم یکشنبه نوبت دارم انشالله میرم برای تغییر اساسی...

اینم بگم که مصرف داروهای لاغری اصلا خوب نیست حتی داروهای که دکتر تغذیه میده یا داروخونه میفروشه...من بعد چندین سال تجربه به این نتیجه رسیدم