2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه دلم برای بچه های کار تو ایران خودمون بیشتر میسوزه 

خدا بچه های یمن رو هم کمک کنه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

خدا خودش کمک‌کنه

وحشتناک هست وضعیتشون

اصلا نگید ما خودمون بدتریم ما مشکل زیاد داریم ولی  حال کودکان یمنی وحشتناکه این مقایسه ها چیه میکنید

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه های مناطق محروم ایران رودیدی؟اونایی که غذاندارن بخورن بچه های کار رودیدی ؟ دیدی بچه ۲ هفته شیر نداشته باشه آب قندبخوره؟

درسته انسانیت هست ناراحتی برای تمام بچه های دنیا ولی دایه مهربانترازمادرنباشیم لطفا 

بچه ها اونا از نبود غذا و دارو یکی بعد دیگری داره از بین میره ما حداقل نون خالی ک داریم بخوریم

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶