2777
2789
عنوان

اوناییکه خیلی عرفانی و مومن هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 20 پست

اگه اختیار تام بهت داده باشه میتونی هر چقدر دوست داشتی از مهریه ات و بذاری اجرا 

در هر صورت اگه به اندازه بیست میلیون هم به اجرا بذاری باز هم همسرت می تونه بیاد تقاضای اقساطش و کنه

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
اگه اختیار تام بهت داده باشه میتونی هر چقدر دوست داشتی از مهریه ات و بذاری اجرا  در هر صورت اگ ...

اره عوضي به دوستم گفته بود ٣ ماه ي سكه ميندازم جلوشون 

😐

من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مومن نیستم ولی خیلی شنیدم که خداوند انقد مهربونه که روز قیامت حتی شیطان هم وسوسه میشه به بخشیده شدن و یا خداوند حتی از پدر و مادر انسان برایش مهربان تره و یا در سوره ق فرموده از رگ گردن هم به انسان نزدیکتره 

به نظر من حتما حکمتی داشته که اون بچه سقط شده شاید بدنیا میومد مشکل دار میشد یا شاید مثل داستان اون بچه ای که حضرت خضر وقتی با حضرت موسی بود اون کشت یا خیلی چیزای دیگه 

برای همین نباید هیچوقت بخاطر اون جنین که از دست رفته ناشکری کرد حتما حکمتی داشته و مصلحت ما رو از خودمون بهتر میدونه خیلی مهربونه 

و اینکه جنینی که سقط میشه در قیامت جلوی در بهشت می ایسته و میگه تا پدر و مادرم وارد بهشت نشوند وارد نمیشوم

خواب خوبی دیدی

اگه اختیار تام بهت داده باشه میتونی هر چقدر دوست داشتی از مهریه ات و بذاری اجرا  در هر صورت اگ ...

سلام دوستم من ۲۵۰ تا مهرمو اجرا گذاشتم قاضی هم رای داده یه ماشینو توقیف کردم و کارت عابرش مغازه هاش سند ندارن و قولنامه دارن که اجاره داد الان برای صدور اجرایه ازکجا بفهمم چه جوری قسط بندی کردن؟ ماشینو چه جوری بگیرم

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

ما گفتار خداوند و با حس و اندازه ای انسانی خودمون مقایسه میکنیم    ... و خدا   مهربونی و با بزرگی و عزمت خودش خودش بیان کرده..و صد در صد ما نیتونیم این بزرگی و ببینیم و درک کنیم...مثل یه مورچه ایم  در مقابل یه ادم   حتی ...انقدر کوچیکیم که حتی نمیفهمیم چیزی کنار مون هست و ممکنه له بشیم   ولی اگه اون انسان مهربون باشه مارو هم ببینه  لطف میکنه نمیکشمون.   ...من خیلی مومن نیستم در حد نماز و روزه هستم ولی دوست دارم مثل شماها مومن و عابد باشم

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊