2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین😭

570 بازدید | 60 پست

سلام خانوما😘

من دخترمو از شیر گرفتم یعنی قرار بود دوهفته دیگه بگیرم البته از سه هفته پیش به مرور کم کرده بودم بعدش دوروز خودش یادش نبود و نمیخواست دیشب یه بار خواست دیگه منم ندادم گفتم دوروز تحمل کرده دیگه از اول شروع نکنم الانم از صبح چندبار خواسته حالا موندم یه هفته روزی یکی دوبار بدم یا کلا دیگه قطع کنم آخه وقتی میخوام بشینم شیر میخواد وقتی من مشغول کاری میشم اونم بازی میکنه چیکار کنم دیگه طرف شیر نیاد نمیخوام سینه مو ببینه الان سه روزه سینه مو ندیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که ندادی دیگه نده بذار هوایی نشه سرش را گرم کن بهش غذا و اب میوه طبیعی بده

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
میترسم به سینم رژ بزنم بیاد پاک کنه بخوره به خاطر همین دیگه سینمو نشونش ندادم تا کی طول میکشه از یاد ...

من مامانم واس من چسب لنت سیاه زده بود دیگ طرفش نمیرفتم😂

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

میترسم به سینم رژ بزنم بیاد پاک کنه بخوره به خاطر همین دیگه سینمو نشونش ندادم تا کی طول میکشه از یاد ...

تا الان صبر کردی یه چند روز دیگه هم صبر کن یادش میره 

نشونش نده اما اگه گفت یه چیز هیجانی بیار نشونش بده که فراموش کنه

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

اصلا بهش نده. دوباره باید از اول شروع کنی. میتونی چسب زخم بزنی. منم دخترم دوسالشه میخام این هفته یکی از سینه هامو چسب زخم بزنم ببينم جواب میده. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.