2777
2789

من بارداريم خارج رحمي بود با بتاي زير صد،توده ي توو لولم دو سانته،ي دوز آمپول تزريق كردم،كه دو برابر شد بتام،ولي بازم اومده پايين،دكترا گفتن خيلي كم اومده پايين،حالا فردا ميخوام برم دوباره بتامو چك كنم،كسي بوده كه بتاش زير صد باشه و خودش بياد پايين؟چقدر طول ميكشه توده كامل از بين بره؟😢

خسته شدم از بس فكرو خيال كردم

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

من خارج رحمی بودم ولی بتام خییییلی بالا بود لاپاراسکوپی شدم.. بعد از عمل بتام شد 4500 حدودأ.. که خودش کم کم پایین اومد و هر هفته آزمایش میدادم تا بالاخره 1 شد و منفی شد.. 

شما هم اگه بتات سیر نزولی داره صبور باش میاد پایین، چون بتات کمه خطرشم کمتره.. فقط مرتب آزمایش بده تا بتات رو چک کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خارج رحمی بودم ولی بتام خییییلی بالا بود لاپاراسکوپی شدم.. بعد از عمل بتام شد 4500 حدودأ.. که خود ...

اره بتام پريروز از صدو سي و هفت شده صد،ولي دكترم گفت دوباره آمپول بزن،ي دكتر ديگه گفت نزن،خسته شدم،ميترسم .چقدر طول كشيد بتات صفر شد؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
من بدون دارو خودش دفع شد البته ۴۰ روز طول کشید. بتام ۵۸۰ بود صفر شد 

جدي؟توده ات چقدر طول كشيد از بين رفت؟

مایعات خیلی زیادبخور براخواهرم من یه ماه طول کشید۳۰۰بود

مايعات چه تأثيري داره؟

فقط تجربه خودم بهت میگم بعد از اینکه رو به راه شدی حتما حتما عکس رنگی بگیر 

خرداد ماه عكس رنگي گرفتم كه گرفتار اين بلا نشم،لوله هام باز بود،نميدونم چرا اينطور شد

با پایین اومدن بتا کوچیکتر میشد یادمه بعد ۲۵ روز یه چیزی ازم دفع شد و خودم دیدم. ولی تا ۴۰ روز خونری ...

اخه اون كه توو لوله هست چطوري دفع ميشه؟ب من گفتن جذب ميشه

شاید تحرک اسپرم شوهرتون کمه و نتونسته از لوله رد بشه

اره شوهرم كم تحركي داره،ولي ميگن اين دليل خارج رحمي نيست😢خول شدم ب خدا

اخه اون كه توو لوله هست چطوري دفع ميشه؟ب من گفتن جذب ميشه

دکتر به من گفت اونایی که دیدی دفع شده دیواره رحمت بوده که داشته خودش برای بارداری اماده میکرده. یادمه مثل پوست بود