2777
2789
عنوان

دلگیری از خانواده

205 بازدید | 10 پست

تا حالا شده از مادرتون دلگیر بشین

من‌همچیو‌به مامانم میگم نه خبرچین باشم ولی عادت کردم بهش بگم و درد دل کنم اگه نگم کم ازم خبر میگیره و ناراحت میشه یه جورلیی ،ولی گاهی احساس میکنم مامانم میخواد با همونا یه جورایی مودبانه بهم بیش از حد اظهار نظر کنه ، چجوری بگم اگه یه جورایی گوش نکنم ناراحت میشه منم همش سعی دارم ناراحت نشه و مطابق خواسته هاش باشم ولی بازم ناراحت میشه ، حتی تو لباس پوشیدنم خیییلیی نظر منفی میده و منم تصمیم گ فتم باهاشون جایی نرم چه مراسم عروسی چه ختم ، والبته خودشم خیلییی جاها که میره به من خبر نمیده و خودش میره بعد میگه خودت برو و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مامان منم حدودا اینحوریه و من خودم سعی کردم کمتردرجریان زندگیم قرارش بدم ،پیشنهادم اینه همینکاروکن یه مدت دلخورمیشه بعدفراموش میکنه وراحت میشی

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

وسیله ای میخرم میگه چقد خوووب ولی وقتی میپوشمظ میگه این چیه پوشیدی حتی رو لباس پوشیدن همسرمم اظهار نظر میکنه کتش گشاده جورابش همرنگ باشه بهتره فلانش کج بود چی چیش راست بوداگه اونطوری باشه بهتره درصورتی واسه من اصلا مهم نیست همسرم اینقد کارش سنگین و زحمتکش که دلم نمیلد زیاد اذیتش کنم سر اینچیزا 

منم همچین اشتباهی کردم البته نه مامانم , عمم . همه چیزو به عمم میگفتم الان تو همه چی دخالت میکنه از سر دلسوزی . هی میگه فلان چیزو بخر فلان چیزو نخر این کارو بکن اون کارو نکن . از شوهرت پول بگیر و خیلیییی چیزاااای دیگه . الان دیگه درس عبرت شد 

تیکر عروسیمه