2777
2789
عنوان

وضعیت مالی

368 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من مشکل مالی دارم یعنی خیلی بدهکارم با اینکه خیلی کار میکنم اما همیشه هشتم گرو نهمه تو رو خدا چیکار کنم من خودم شاغلم ماهی 1 میلیون شوهرمم کارمنده اونم ماهی 2 میلیون داره یه کارگاه تولیدی امسال زدم لباس یه مدرسه راهنمایی رو هم دوختم ولی بیشتر ضرر کردم تا سود الانم کار آنچنانی ندارم تو رو خدا بهم بگین چیکار کنم از این وضعیت در بیام من چطور برنامه بریزم که بتونم مثل دیگران یه شب خواب راحت داشته باشم اینم بگم اجاره نشین هستم و ماهی 600 میدم هزینه آب و برق و گازم جدا خواهشا راهکار بهم بدین من و شوهرم هر دو روحیه مون افتضاحه بچه ای هم ندارم همش گفتم وضعیتم مناسب نیست یکی دیگه رو بدبخت نکنم ولی آخه سه ساله ازدواج کردم 30 سالمه وضعیتم درست نشده که هیچ بدترم شده بچه ها دارم دیونه میشم خواهشا کمکم کنین 

عزیزم خیلیاباکمترازاین دارن میچرخونن

فک کنم شمابیشترآرامش روحتون راازدست دادین

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی سه تومن خیلیا دوتومنم درامد ندارن شما روحیتو از دس دادی سعی کن بری پیش روانشناس

آخه گفتم که هزینه مم بالاست و بدهکارم و خونه ندارم تو رو خدا چیکار کنم چطوری پولمو مدیریت کنم

عزیزم خیلیاباکمترازاین دارن میچرخونن فک کنم شمابیشترآرامش روحتون راازدست دادین

من منظورم اینکه چطوری پولمو مدیریت کنم که بتونم یه خونه داشته باشم

ماهم ماهی ۳ داریم بدون بچه.البته خرج دارو درمان واسه بارداری هم میدیم مسکن مهر داریم قسط اونم هست تازه گیا زمین خریدیم  خونه بسازیم. نصفه پولمونم پس انداز میکنیم 

اگه شهرستانی با پس انداز احتمالا میشه اگه تهرانی که قیمتا خیلی رفته بالا.سعی کن پیش خرید مطمئن پیدا کنی

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اگه شهرستانی با پس انداز احتمالا میشه اگه تهرانی که قیمتا خیلی رفته بالا.سعی کن پیش خرید مطمئن ...

عزیزم ما شیرازیم قیمتا افتضاحه چرا فکر میکنید فقط تهران قیمتاش بالاست

ماهم ماهی ۳ داریم بدون بچه.البته خرج دارو درمان واسه بارداری هم میدیم مسکن مهر داریم قسط اونم هست تا ...

منم میخوام پس انداز کنم اما باور کن نمی تونم البته میگم امسال کارگاه تولیدی زدم هیچ پولی واسم نموند 

اگه شهرستانی با پس انداز احتمالا میشه اگه تهرانی که قیمتا خیلی رفته بالا.سعی کن پیش خرید مطمئن ...

شهرستانم ولی اینجا هم وضعیت افتضاحه منظورت از پیش خرید چیه؟

منم میخوام پس انداز کنم اما باور کن نمی تونم البته میگم امسال کارگاه تولیدی زدم هیچ پولی واسم نموند& ...

عزیزم از مخارج خوراکتون کم کن نه اینکه هیچی نخورین نه فقط از میزانش کم کن .مهمونی نده.سعی کن واسه بیرون رفتن از مترو بیشتر استفاده کنی تا اسنپ.هزینه الکی نکن.وسایل مورد نیاز فقط خرید کن.رفت و امد غامیلی رو کم کن چون یه شب نشینی ساده کلی هزینه داره.

بچه ها راهکار بدین من چطور 3 میلیون رو مدیریت کنم دوست دارم بچه داشته باشم چون شرایطم مناسب نیست همش میگم بذار درست شه ولی درست نمیشه شوهرمم روحیه اش افتضاحه میگه اصلا بچه نمیخوام بهم میگه دیونه شدی با این شرایط بچه میخوای چیکار میگه دلم میخواد بمیرم راحت شم از این زندگی 😔