2777
2789
عنوان

اونايي كه پيگير طلا و نوساناتن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 37 پست
واقعا؟!مطمئني؟

بله الان از شوهرم پرسیدم

گف احتمال داره هم بره بالا و هم پایین

بستگی ب طلای جهانی داره ،چون دیگه دلار ثابت شده بالا و پایین شدن طلا در حال حاضر فقط به طلای جهانی ربط داره

men onsuz  O,mensiz   Qala bilmez

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بدون اجرت همه قديمي و زشته 

ن خیلیا هم هست قشنگه اینجوری بیشتر میتونی بخری من ی انگشتر میخواستم بخرم هرجا میرفتم با ۳ میلیون کلا ۳ ۴ گرم میشد دیگ مغازه ای گفت بدون اجرت نزدیک ۷ گرم میشه موقع فروش ضرر  نمیکنی

بعد ادم ميمونه كه بره قائم بخره يا بازار ☹️

البته من تو ۳۰۴ یه مقدار خریدم ولی گفتم شاید ارزون تر شه کل پولمو نخریدم الان پشیمونم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

نمیدونم ارزونتر میشه یا گرونتر ولی اگه خواستی بخری حتما طلای دسته دوم بخر که ضرر نکنی

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

منم میخوام بخرم نمیدونم چیکار کنم!

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
توي بازار دسته ٢هست ؟٣ساله ميخوام طلا بخرم بعد برم دست ٢بخرم 😑

شاید بتونی پیدا کنی، آخه طلا که مثل بقیه اجناس نیست که دسته دوم بودنش کم ارزشش کنه ، فقط چون دیگه اجرت و مالیات نداره خیلیا ترجیح میدن تو این گرونی دسته دوم بخرن.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد