بچه ها چند وقت پيش كلي از طلاهامو فروختم الان شوهرم ٢٥تومن بهم داده كه طلا بخرم ،بنظرتون وقت مناسبي واسه خريد هست؟ممكنه ارزونتر بشه؟! ميشه نظرتونو خواهرانه بهم بگيد ؟بخرم با فعلا منتظر بمونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن خیلیا هم هست قشنگه اینجوری بیشتر میتونی بخری من ی انگشتر میخواستم بخرم هرجا میرفتم با ۳ میلیون کلا ۳ ۴ گرم میشد دیگ مغازه ای گفت بدون اجرت نزدیک ۷ گرم میشه موقع فروش ضرر نمیکنی
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
توي بازار دسته ٢هست ؟٣ساله ميخوام طلا بخرم بعد برم دست ٢بخرم 😑
شاید بتونی پیدا کنی، آخه طلا که مثل بقیه اجناس نیست که دسته دوم بودنش کم ارزشش کنه ، فقط چون دیگه اجرت و مالیات نداره خیلیا ترجیح میدن تو این گرونی دسته دوم بخرن.
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ. هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد