2777
2789
عنوان

آموزشگاه خیاطی خوب در اصفهان

7272 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه آموزشگاه خوب خیاطی در. اصفهان میخوام فقط حتما برا عصرا کلاس داشته باشه چون شاغلم.یا اینکه خصوصی کلاس داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خیابان فرودوسی ام

اون حدود نمی دونم 

ولی اول دروازه تهران به سمت فروغی یه آموزشگاه بود خیلی خوب بود عصرها هم کلاس داشت 

پی تونی دفترچه فنی حرفه ای اصفهان دانلود کنی اسم هم آموزشگاه های خیاطی زیر نظر فنی حرفه ای توش هست با شماره تلفن و آدرسشون 

بعد زنگ بزن بپرس

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
مرسی عزیزم اسمشو کاش یادت بود

اسم خانوم مربی نسرین خانوم بود 

اسم آموزشگاه درست یادم نیست  سر کوچش یه تابلو آبی رنگ زده سمت راست می شه 

اوایل خیابون فروغیه کمتر از یه ایستگاه اتوبوس پیاده روی داره از سمت میدون

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

سلام خانما هرجا میرید اموزشگاه رایحه نرید خیلی پولکی و مزخرفه من یکسال هنرجوی نازک دوزش بودم افتضاح اصلا دلش نمیسوزه فقط پول میخواد اصلا باهات کار نمیکنه فقط سره کلاس انشا میگه خیلی تایمش طول بکشه یکساعته تند تند میگه میره منکه راضی نیستم

سلام خانما هرجا میرید اموزشگاه رایحه نرید خیلی پولکی و مزخرفه من یکسال هنرجوی نازک دوزش بودم افتضاح ...

سلام شما اموزشگاه رایحه اموزش دیدین؟ اون‌نزدیکا اموزشگاه بهترسراغ ندارید؟من خواستم رایحه برم اینجورگفتین ترسیدم برم پولم هدربره

یا رب العالمین
سلام شما اموزشگاه رایحه اموزش دیدین؟ اون‌نزدیکا اموزشگاه بهترسراغ ندارید؟من خواستم رایحه برم اینجورگ ...

من رایحه اموزش دیدم قبول دارم که پشتکار خودمون هست اما ما ۲۰ نفر بودیم هیچکس راضی فقط عینه دیکته میگه بهتون و میره اصلا جلوی خودشون دوخت نداریم میبریم خونه یه دوختی میکردیم میومدم فقط میدیدپر از عیب و ایراد ابدا نمیگفت هر سوالم دوبار بپرسی خسته میشد برمیگشت بهت برا هر مدلی که هم میخواین که مربوطه به دورتون پول میگیره یعنی میری یکساعت توصیح میده بلنو میشید دسته بعدی میان اگر میخوای بری برو جایی که مربی بالاسرت قشنگ نکات و بگه من دوستم همون اطراف یجا رفته قشنگ تو دوره داره مدلهای جدید با دوخت بالا سرتون یاد میده

من رایحه اموزش دیدم قبول دارم که پشتکار خودمون هست اما ما ۲۰ نفر بودیم هیچکس راضی فقط عینه دیکته میگ ...

میشه ازدوستتون بپرسی کجا رفته؟تا ادم پول نده وکلاس نره که نمیتونه بفهمه خوب اموزش میده یاته بعدهم که دیکه پولمون رفته. یکی را معرفی کردن خونگی اموزش میده اموزشگاه نیس.میخوام اموزشگاه باشه مدرک هم بتونم بگیرم.

یا رب العالمین

آموزش خیاطی در آموزشگاه شیوه مبارکه اصفهان

• با متد ترک، بدون نیاز به پرو
  • آموزش نازک دوز و ضخیم دوز
  • آموزش دوخت لباس زیر، لباس شب و لباس عروس 
  • و آموزش دوخت انواع مدل های مجلسی و غیره

با 20 سال سابقه کار و اعطای مدرک معتبر فنی و حرفه ای

کارگاه های کوتاه مدت آموزش خیاطی در شهرستان مبارکه اصفهان

• کارگاه آموزشی دوخت لباس زیر زنانه و مردانه در 7 جلسه
  • کارگاه آموزشی الگوی ترک بدون پرو و رفع عیب اندام در 10 جلسه 
  • کارگاه آموزشی الگوی شلوار مردانه و زنانه همراه با عیوب گیری در 10 جلسه
  • کارگاه آموزشی دوخت سرویس آشپزخانه در 5 جلسه

آدرس: شهرستان مبارکه، خیابان شفا، کنار خیاطی تی مات، روبروی مدرسه گلستان، پلاک ۳۸

تلفن تماس: 09139761567  غفاری

اینستاگرام ما: amozeshgah_khayyati_shiveh