2777
2789
عنوان

کاش خودکشی گناهی نداشت

439 بازدید | 63 پست

کاش وقتی توان ادامه ی زندکی رو نداری میتونستی خودتو راحت کنی

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هزاربار کردم حتی سم خوردم هیچییم نشد ولی الان دیگه دلم نمیخواد بمیررم چون یکی هست که بهم نیازداره

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
از مرگ نمیترسی؟

توبه میکردم و از همه حلالیت میخواستم

کسایی که حلالم نمیکردن هم هر کاری لازم بود انجام میدادم که راضی بشن

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

تو این دنیا هیچ چیزی سر جاش نیست

به زور میفرستنمون به این دنیا،بعد تا وقتی خودشون نخوان هم اجازه خروج نمیدن،بعد میگن میشه انتخاب کرد و انسان خودش برای خودش تصمیم میگیره،زندگی جبره،اختیار نیست

فقط گناهش نیس که خدایی دلشو داری؟ مثلا چجوری خودتو میکشتی؟

آره دارم... رگمو میزدم یا قرص میخوردم

راه که زیاده فقط از گناهش میترسم

من هزاربار کردم حتی سم خوردم هیچییم نشد ولی الان دیگه دلم نمیخواد بمیررم چون یکی هست که بهم نیازداره

امیدوارم هیچوقت این فکر سراغت نیاد و همیشه به خوشی زندگی کنی عزیزم

آره دارم... رگمو میزدم یا قرص میخوردم راه که زیاده فقط از گناهش میترسم

این کارارو نکنیا.رگتو زدی میبرنت بیمارستان یه بخیه و خلاص! قرصم بخوری فقط مسموم میشی! بیخودی فاز خودکشی برندار هر مشکلی داری سعی کن حلش کنی حل شدنی هم نیس فراموشش کن دیر یا زود هممون میمیریم کی زنده مونده که تو عجله داری

اون موقع همه خودشونو میکشتند😶

آره واقعا خیلیا هستن که دلشون میخواد زندگیشون تموم شه

آی گفتی چقدر آخه سختی بکشیم خداوند ا

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا