2821
2789
دوست خانوادگی پسرش با پا بود شب قبل زایمان چرخید با سر شد، عرضی نمیدونم

خودمون هم مورد داشتیم  سفالیک بوده چرخیده با پا شده   هفته اخر   

ولی عرضی خیلی اطلاعاتی در دسترس نیست 

خدایا شکرت. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هفته ۲۹ هستم.بچه عرضی یا بریچ باشه از چند هفتگی مشخصه؟؟

شنبه سونو دارم

انومالی ک خلفی نشون داده بود.دیگه هم سونو نداده بودم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
هفته ۲۹ هستم.بچه عرضی یا بریچ باشه از چند هفتگی مشخصه؟؟ شنبه سونو دارم انومالی ک خلفی نشون داده بو ...

من همش عرضی بوده   

بیستو نه و اینا که قشنگ مشخصه   تو پهلو هات ضربه میزنه یا واژن

خدایا شکرت. 
دوست خانوادگی پسرش با پا بود شب قبل زایمان چرخید با سر شد، عرضی نمیدونم

حالا خواهرم برعکس بود

بچه با سر بوده.

از ترس چرخید و ب پا شد

سریع سزارین شد

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
من همش عرضی بوده    بیستو نه و اینا که قشنگ مشخصه   تو پهلو هات ضربه میزنه یا و ...

بیشتر پایینه

حالا خواهرم برعکس بود بچه با سر بوده. از ترس چرخید و ب پا شد سریع سزارین شد

من خودم تا ماه آخر با پا بود ،اینقدر خوشحال بودم، یهو چرخید گفتن طبیعی، اینقدر گریه کردم اصلا نتونستم زایمان کنم آخرش سز شدم😂

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
پس عرضی نیست  

پ از کجا بفهمم همین ضربه ها ک پایینه بچه ب سره یا به پا؟؟

من خودم تا ماه آخر با پا بود ،اینقدر خوشحال بودم، یهو چرخید گفتن طبیعی، اینقدر گریه کردم اصلا نتونست ...

اینجا ماما هاش بدرد بخور نیستن   میترسم     سزارین حداقل یه دکتر بالا سرته 

خدایا شکرت. 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792