2777
2789
عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

لیراک برا دو چشم چیه؟ روغن یا کرمه؟؟ از کجا گرفتی چنده؟؟

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔

من فقط دندون و پوست و مو و اندام برام مهمه و واسشونم هزینه میکنم ولی پول به دماغ و لب و اکستنشن و تتو نمیددددم نظر شخصیم اینه که یه پوست صاف وتمیز و دندونای مرتب و موهای سشوار کشیده خیلی خوشگلتر از یه من آرایش و عملای بیجاس

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بينيم رو عمل كردم بوتاكس ميزنم كرم شب و روز و دور چشم و ويتامين و اينام كه ميزنم يه خط لبم و خط خ ...

عگی بذار ماهم از این زیبایی لذت ببریم خواهر

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
عگی بذار ماهم از این زیبایی لذت ببریم خواهر

من و همه ديدن معروفم بابا 😂😂😂البته اصلان هم زيبايي خاصي ندارم تازه عمل كردم ميگم چقدر زشت شدم بدتر 😅😅😅

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من و همه ديدن معروفم بابا 😂😂😂البته اصلان هم زيبايي خاصي ندارم تازه عمل كردم ميگم چقدر زشت شد ...

من ندیدم خووووو تعریف زیبایی متفاوته حتما که نباید چشمای آهو و دماغ ریز داشته باشی حتمن که خوشگلی

به دندان هام میرسم به پوستم خیلی میرسم آرایشگاه گرون میرم که موهامو خراب نکنن الان هم با وجود لایت ...

کدوم‌شهر؟درد نداشت؟ چقد شد؟ 

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

به نظر من لباس خوب  اینک چیو باچی بپوشیم چه رنگی با چه رنگی ست کنی همیشه حمام بری اصلاح صورت و اینک بدن بدون مو از عطر و مسواک استفاده کردن.شانه کردن موها دونستن اینک چه مدل مویی با چه رنگی بهت میاد و اینک چه رنگ کرموپنککی و رژی بهت میاد چه مدل ابرویی و خط چشمی بهت میاد و در عین حال تمامش ساده باشه ادمو زیبا میکنه