2777
2789
یکی اینکه من اینجا از حق و حقوق برابر برخوردارم حتی اگه سرکار نرم از دولت بخاطر نگه دتری از بچم حقوق ...

نمیگم اینجا خوبه و ایران بده نه اصلا هم خوب نیست اینجا اما برای من جای بهتری برای زندگی بود و شرایط زندگی هرکسی با دیگری فرق میکنه . 

من خودم اصلا اینجارو دوست ندارم با شنیدن صدای سرود ای ایران همیشه اشک از چشمم جاری میشه و زارزار گریه میکنم اما الان وضعیت مملکتم از نظر من قابل تحمل نیست برای من . اینا فقط نظر من و عقاید منه و توهین به عقاید کسی نمیکنم.

امیدوارم همه هرجایی هستین موفق باشین 💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم چاق میکنم خودمو 😁😁😁

چطوری؟

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)

من دیگه میرم بخوابم اگه جواب کسی رو ندادم معذرت تا درودی دیگر بودورود 😍💋💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

دوستان کسی میکرونیدلینگ کرده؟چطوره؟برای منافذ با خوبه؟،منافذ پوستم باز و پوستمم تیره شده.هر چی هم ماسک میزنم فایده ای نداره.یک مدت هم کرم زینک زدم.اونم بی فایده بود.کسی راه حلی نداره برا من    

من دیگه میرم بخوابم اگه جواب کسی رو ندادم معذرت تا درودی دیگر بودورود 😍💋💜

عاقا من همیشه برام سوال بوده اینایی که مثل شما مهاجرت میکنن به هیچ وجه نمیتونن برگردن ایران ؟

و اینکه توی اون کشور کارت شناسایی بهتون میدن ؟ چجوریه ؟

مثلا جایی میری کارت شناسایی نشون میدی میفهمن ایرانی هستی ؟

عاقا من همیشه برام سوال بوده اینایی که مثل شما مهاجرت میکنن به هیچ وجه نمیتونن برگردن ایران ؟ و این ...

بستگی به نوع پناهندگیشون داره سیاسی ها نمیتونن . بله تو کارت شناساییمونم نوشته ملیت مونو 💚

کرم دور چشم میزنم هرشب اسپر دوفاز میزنم بعد حمام شبر مو میزنم بعد حمام فوم صورت میزنم هرشب زیاد ...

شیر مو و فوم صورت چیست دختر جان؟ چرا من نشنیدم پیش از این؟ به موهای خشک و پف کرده و داغان و زبون نفهم که روحیم را داغان کرده کمک می نماید؟