2777
2789
الهی😂😂خوشبخت باشی همیشه گلمم چندسالگی ازدواج کردی؟ همه تو نینی سایت میگن ازدواج نکنید اگ ازادی د ...

من یه پنج سالی هست . خب اخه زندگی تو ایران سخت شده فشار مالی وقتی باشه خواه و ناخواه تو زندگی هم تاثیر میزاره ما کلا ایران ازدواج نکردیم ترکیه ازدواج کردیم بعد اومدیم اینور . نمیگم سخت نیست و نبود هست ولی خداروشکر من راضی ام که شوهرمو خودم انتخاب کردم 💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
عرق یونجه خوردم چاق بشم اللنم تو نت سرچ کردم برم روغن خراطین بگیرم برا باسنن و سینم توروخدا دعا ...

روغن خراطین شرایط استفادش خیلی سخته. و 8 ماه طول میکشه، تازه اگر درست استفاده کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوش هر روزه روغن بچه بدن و صورتم آرایش ملایم  اونم  نه هر روز و طی روز تو خونه از نور مهتابی و لامپ  مخصوصا کم مصرف استفاده نمیکنم فقط نور طبیعی 

خدایا مرسی عشقمو آفریدی 😍😍😍دخترم عشق دردونه😘
من یه پنج سالی هست . خب اخه زندگی تو ایران سخت شده فشار مالی وقتی باشه خواه و ناخواه تو زندگی هم تاث ...

اونجا درس میخونید؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
کی رفتید آلمان؟ یکم از اونجا بگو لطفا شغلتون چيه اونجا؟

ما یه سال یه سالو نیم ترکیه بودیم الان سه سالو نیمه المانیم پناهندگی اومدیم خودم فعلا بیکارم حقوق مراقبت از بچمو میگیرم شوهرم کار میکنه . پناهندگی خیلی سخته مخصوصا تو اون دوره که ما اومدیم و الان اما اگه زرنگ باشی و صبور و خدارو باور داشته باشی میشه تحمل کرد و یه زندگی ساده رو داشت 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
من قدم ۱۶۸ وزن الانم ۶۰ قبلا ۵۵ بودم

آخه چرا! با قد شما وزن ۵۵ که خوبه! معنای لاغری تو مملکت ما چیه؟عزیزم چاق نکن شما اصلا هم لاغر نیستی،اگه جاییت کوچیکه ورزش کن تا رو فرم بیاد همین،ببخشید نصیحتت کردم من کلا زنای ظریفو دوس دارم:-) 

روزگار چشمت نزنم کم کم داری خوب میشی همینجوری بمون لطفا،متشکرم
من یه پنج سالی هست . خب اخه زندگی تو ایران سخت شده فشار مالی وقتی باشه خواه و ناخواه تو زندگی هم تاث ...

خیلی هم عالی عزیزم همیشه در کنار هم شاد و خوشبخت و. خوشحال باشین 

چه زودم ازدواج کرددی😂😘من الان ۲۰سالمه ترشیدم ینی😂دیگه😐

اونجا درس میخونید؟

کلاس زبان رفتم اما باردار شدم نتونستم ادامه بدم شوهر کلاس زبان رفت مدرک گرفت بعدش دوره کار گذروند الانم کار میکنه 

ما یه سال یه سالو نیم ترکیه بودیم الان سه سالو نیمه المانیم پناهندگی اومدیم خودم فعلا بیکارم حقوق مر ...

حقوق مراقبت از بچه؟ چه جالب!

چقدره مبلغش به پول ما؟

پناهندگی وقتی میری اون کشور دقیقا شرایطت به چه شکله؟

من خیلی بد شنیدم

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
خیلی هم عالی عزیزم همیشه در کنار هم شاد و خوشبخت و. خوشحال باشین  چه زودم ازدواج کرددی😂😘من ا ...

نه بابا نترشیدی من هول شوهر بودم 😂 

موهامم کوتاه کردم فرفریه فر میخوره میره بالا یه وضعی شده اصلا کلی به زیباییم افزوده😐

عزیزم 😅❤❤

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤