الهی😂😂خوشبخت باشی همیشه گلمم چندسالگی ازدواج کردی؟ همه تو نینی سایت میگن ازدواج نکنید اگ ازادی د ...
من یه پنج سالی هست . خب اخه زندگی تو ایران سخت شده فشار مالی وقتی باشه خواه و ناخواه تو زندگی هم تاثیر میزاره ما کلا ایران ازدواج نکردیم ترکیه ازدواج کردیم بعد اومدیم اینور . نمیگم سخت نیست و نبود هست ولی خداروشکر من راضی ام که شوهرمو خودم انتخاب کردم 💜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کی رفتید آلمان؟ یکم از اونجا بگو لطفا شغلتون چيه اونجا؟
ما یه سال یه سالو نیم ترکیه بودیم الان سه سالو نیمه المانیم پناهندگی اومدیم خودم فعلا بیکارم حقوق مراقبت از بچمو میگیرم شوهرم کار میکنه . پناهندگی خیلی سخته مخصوصا تو اون دوره که ما اومدیم و الان اما اگه زرنگ باشی و صبور و خدارو باور داشته باشی میشه تحمل کرد و یه زندگی ساده رو داشت
آخه چرا! با قد شما وزن ۵۵ که خوبه! معنای لاغری تو مملکت ما چیه؟عزیزم چاق نکن شما اصلا هم لاغر نیستی،اگه جاییت کوچیکه ورزش کن تا رو فرم بیاد همین،ببخشید نصیحتت کردم من کلا زنای ظریفو دوس دارم:-)
روزگار چشمت نزنم کم کم داری خوب میشی همینجوری بمون لطفا،متشکرم