2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلمم ممنون از راهنماییت  بعد از چند روز مو وز نمیشه با روغن ؟

اوایل تا مو جون بگیره بعد یه روز وز میشه اما بعدن تا سه چهار روزم مو نرمی خودشو حفظ میکنه 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
ای جانم خدا حفظشون کنه بله😍😍 چه مامان جوونی منا خودت چند سالته😍

من خودم متولد ۷۳ ام 

درمورد اسم بچه ام اره فکر نمیکنم ایران بزارن چنین اسمی رو تو شناسنامه 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
خودش اتومانیک بعد یه روز پاک میشه که نمیشه؟🤔 عکس بزاریم تاپیک تعطیل میشه؟  الان من صفحمو به ...

مونا جان کجا زندگی میکنی؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
گود گرل و میدنایت رز😍جدیدا خریدم خیلی دوسش مییدارم  ولی گرونه با هر پیس قلبم میشکننه😂😂😂

بابا لاکچری گود گرل و چند خریدی؟ شنیدم شده ۸۰۰ تومن 

مونا جان کجا زندگی میکنی؟

آلمان گور به گور شده 😂